Pages

19 July, 2010

PINDAH 7


malas nak hapdet pasal dinner di PICC

nak hapdet pasal citer PINDAH nih lagik

semalam mmg "hari berjalan sedunia"

dari Putrajaya-Puncak Alam-MidValley-back to Ampang again



panjang citernya...(later ok)

nak citer lagik

semalam ptg tgh2 hujan ku heret anak2 ke rumah sewa baru kami

ok..grill dah siap..tp kitorg x leh masuk

locked ..



call owner--->>x answered

htr sms ..owner tuh kata dia hospitalised kat Hosp Melaka

en papa pun sms tanyakan keadaan dia (concernlah jugak kan..)

dia reply xserious sgt..doktor suh rehat

owhhh okey...........(leh caya ke?)

and then dia sms no tel "org yg dia suh wat gril tuh"



kitorg pun call en daud tuh

si daud tuh infm .."kuncinya mmg ada pada saya,owner tuh janji nak bayar rm800 hari nih..tp bila saya tel tuan umah nih kata dia sakit pulak"



do you smell something fishy here"



nampak sgt this owner has no money

yg menjadi mangsa si en daud nih ler..

kesian kawan tuh



bincang2 dgn en papa

en papa kata kita tggu dulu

sbb arrangement pymt nih owner tuh deal himself with en daud

malas nak masuk campur ler..



tapi this owner pun sengal tahap gaban

kalo ko betul2 xde duit ko cakapler terus-terang kan...

x payah ler tetiba infm ko sakit lak

smp kena warded smp ke melaka

bayangkan dia tggl ampang jer..



aku & en papa leh jer let go RM800 tuh

with condition deduct dari duit sewa bulan 8

tp this person xtau apa punya ego ntah..

dah ler xde duit..menipu lak tuh



so aku & en papa akan tggu jer lah

tp kalo by 22/7 nih xde apa2 feedback drpd owner nih

kitorg mmg akan call dia,infm akan remit pymt pd this en daud

bcoz approximately we will move in by this 23/7

dah confirm movers & lorry pon..



macam2 jenis orang daaaaaaaaaaaa....










2 comments:

DrSinga said...

ko make sure ada black n white tau!!!

littlehumblelynn said...

DrSinga

tq...(nasib baik ingatkan saya)
kalo x mmg luper.......