Pages

14 July, 2010

PINDAH 6

received sms forwarded from en papa
"Salam ustaz,sabtu pagi akan pasang grill"

fuh lega...

aku sangat risau ttg grill nih

siap mimpi2 korek tabung kak ain

nak wat grill punya pasal

(punyalah teruk kan..)

so insyaallah

by next week aku & family

akan move in to that house

skrg tgh tggu quotation req reply dr subalipack.com

kalo dah dpt & dah deal

aku kena kow tim

sumer urusan packing dulu

ada beberapa barang lagi yang x siap simpan

mostly baju2 aku,anak2 & en papa

the rest banyak yg dah siap packed

this weekend nak basuh langsir2 lak

nak hang di umah tuh

bak kata papa.."pakai je lah apa yg ada"

next time ada bajet baru wat yg lain

for the whole house

a good thing here en papa sgt terror jahit langsir ok..

aku lak sgt terror "bab mengarah"huhuhu..

so kawan2

wish me LUCK

smg sihat hendaknya & jangan jatuh sakit lak

sapa nak tolong angkat barang,tolong mengemas

angkat tangan!!


5 comments:

ayu said...

finally,

pindah juga ke sana ye..

alhamdulillah...mmm, tak sabar nak dtg melawat..heheeeeeeeeeee


bihun tomyam satuu...ahaksss..

main2 je tau lynn..

littlehumblelynn said...

ayu,

wah belum apa2 kau sudah order.....boleh2,kita g makan kat kedai..huhuhu...

Farah said...

alhamdulillah..setel jugak hal grill tu..memang kalau umah takde grill kite pon susah hati kan..lagi2 rumah baru.

selamat angkut mengangkut yer!

suamihanyisterizuki said...

ahahhaa,
saya takleh tolong, saya pon banyakkkkkkkkk lagik brg tak kemas kak...ohhhhh

Alhamdulillah bout da grilll....
ummmm sy masih tak konpem ttg umah lagik...adoiiii nk ngemas brg pon xsmangat sbb tak knpem umah.

littlehumblelynn said...

Farah;
alhamdulillah..harapnya dia x tipu ler .next week nak pindah dah,

hany,
takper hany..settlekan urusan dptkan umah dulu..sabar banyak2..