Pages

07 July, 2010

MALU nya...........



pg2 nih en papa kejutkan awal 10minit
ishh..ishhh..rugi 10minit
x tau apa motifnya
rupanya kata dia
practice dok umah baru nanti
cit..cit... hampeh!!
yealer umah baru kami tuh
jauh sikit dr tpt keja dia

aku g keja smp awal lah hr nih
awal 10minit bangun tido
aku smp 30minit awal ke tpt keja
moral of the story jalan ampang x jammed sgt
jalan smooth jer macam cuti sekolah gt

smp PJ dgn bangganya beli lontong (fav aku nih)
tanya berapa ringgit?
org tuh kata RM2
seluk h/beg..aikkkhhh xdo..
mana pg lak??

malu sesgt...muka dah rasa tebal macam tayar keta gt
mmg xdo..aku ingat mesto tggl atas katil , xpun dlm keta en papa
smlm balik keja g tesco beli barang dapur

abang jual lontong tuh sgt baik hati
dia kata amik lah dik..
esok bayar pulak
mula2 aku mmg xmo amik..sgt MALU ok...
siap nak bg duit lagi kat aku
aku tolak baik2..
dia dah bg hutang lontong RM2 pun dah mujur

terus call en papa
"papa,smlm masa bayar letak wallet mama kat ne?
en papa kata dlm beg
"mana ada,nak bayar b/fast rm2 pun xde duit nih"
en papa kata nak check dulu dlm keta
rupanya mmg ada dlm keta dia
dlm beg diaper si booboo.
m/mana boleh ada kat situ..

balik opis call partner in crime yg x smp lagik
"mak da,ko tlg bayarkan lontong aku rm2 dulu yek kat kdi..xx,aku tertinggal wallet"
okey..........roger.........

tapi seriously aku MALU sesgt
so next time
tolong check wallet dlm h/beg sblm pg keja




1 comment:

ayu said...

hahaha...mujur la tertinggal kat dalam beg je kan..

kalau tertinggal kat ofis (macam ayu dulu) lg la kes nayaaa...jenuh cari kat mana..