Pages

16 July, 2010

caravan = car + van....yealah tuh:)

aku terima email from "partner in crime ku"
dia nih mmg suka-suki
google gambar pelik2 nih
macam2 ada
so yg nih macam menarik
ku paste kan
diblog terchinta ku ini
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v



3 gambar di atas nak tunjuk betapa besarnya caravan nih,leh masuk ferrari dlm tuh..



living room--->>chanteknya kabinet tv tuh kan?



tak luas tapi memanjang



bilik tido..lawanya..(kalah umah kita weeii)




next to bedroom is loo kot..




gossip area


spacious rite

kat msia ada ke khidmat sewa caravan nih?
leceh kan tiap kali nak travel cuti2 malaysia
kena berebut sewa hotel
kena lak bayar caj extra kalo kena bercuti time peak hour/cuti sekolah
tapi caravan kalo ada kat msia nih
kena yg betul safety
risau lak kot park tepi2
kena rompak plak kan......
huhuhu..





6 comments:

nadnye said...

nak satu... hehehe tentu seronok kalau ada caravan camnie, duduk dalam caravan pun takpe :P

littlehumblelynn said...

nadnye

wah..bestkan..kita berangan dulu ok..mesti ada taiko2 kaya nak design 1-2 letak kat msia nih...takpun tggu produk msia PERODUA/PROTON wat..huhuhu..:)
tq for drop by!

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

kat malaysia tak pernah jumpe kan benda camni? mat2 salleh ramai la guna

lagipun kos dia tinggi lyn..:-)

DrSinga said...

dah berlebih sangat duit tu!!!

kakyong said...

kalo camni punya luxury i pun nak... tp jenuh aa nak siapkan RMMMMM

littlehumblelynn said...

rose,drSinga & kakyong

kita berangan jerlah dulu...