Pages

08 July, 2010

I LOVE TO TOUCH MY ________________


I LOVE TO TOUCH MY future TOUCH SCREEN HANDPHONE

future ok..aku x pernah ada Touch Screen Mobile

wpun dlm hati teringin sekali

tapi memandang bajet very tight

so kena tengok2 & lihat-lihat

survey konon2 leh turun dari langit.....
kenapa aku nak sangat ??

loves at first sight:


usually aku tertarik nak beli handphone melalui 3 ciri nih:
  • warna ...kalo dulu handphone x warna hitam,silver..skrg macam-macam colour ada..pink,purple,green..( sgt meriah ok..)
  • saiz (sebesar tapak tangan--senang nak pegang,senang nak selit kat poket jeans,senang nak selit kat wristlet ku yang kecik comel nih..)
  • berat sesuatu handphone tuh..(x mo ler handphone berat ala2 boleh baling mr doggy lak..>>at least light weight..si lil booboo pun boleh pegang kan..)
feature of friendly user


most of touch screen phone nih
setahu aku sgt " friendly user"
dan icon yg ada dlm tuh ala comel2 gitu..
sgt sesuwei utk ladies especially..
tapi for guy pun okey jugak
nak taip sms pun senang gitu...
setakat nak hantar sms pd en papa macam nih

"papa,tolong masak nasi dulu..bawak turun lauk dari freezer,balik nanti mama masak ..sayang papa...bla..bla.."

sesenang 1-2-3 ok..

x payah terhegeh-hegeh nak scroll each number semata2 nak cari huruf..penat tuh!!!


surfing internet


dengan kapasiti handphone yg menyokong 3G..malah ada yg 4G
setakat nak search internet thru mobile
macam dok depan pc jerk..
nak check email,nak layan Facebook,nak send blog entry pun boleh ok
(pasnih pengeluar PC leh gulung tikar yek..)


lagipun smp skrg aku x ganti lagi handphone ku yang hilang dulu...
almaklumlah bulan nih bulan yg sgt tight
harapnya ada belas ihsan nak dapatkan satu
sempena besday bulan september nih..(huhuh..)

kan best dpt ganti yg stylo terus macam LG COOKIE nih...syantekkk..kan??


rerakan yg macam aku;
leh tengok2 dan belek2 serta bermanja2 diSINI dulu


kita surveylah dulu kan...kan..kan..
ada rezeki lebih kita sambarlah satu kan..kan...


and to all nuffnanger



jom kita pg berPARTY disini



v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v


LG COOKIES MONSTER PARTY/NUFFNANG

Kalo x dapat menang handphone pun

at least dapat pergi event ni

saje-saje suka-suki

kot ler leh menang the best dress ke

TEMANYA:


"monster"


boleh bayangkan

kalo aku bergaya ala "monster"

dgn tudung bagai..huhuh..

mestiler aku monster yg paling baik , very motherhood & loveable monster kan??

nota kaki:entry ni bertujuan utk melayakkan aku :-

Utk invitation ke party COOKIES MONSTER LG/NUFFNANG dan juga mencuba TUAH dlm contest ini

just for FUN!!

No comments: