Pages

26 July, 2010

award dr ayu


dapat award dari ayukhairy


kriteria yang diperlukan oleh pemberi award ni :


1. Anda mesti beri pujian pada pemberi award ni..

TQ ayu ..terharu nih..:p


2. Sila beri award kpd 10 blogger yg lain

sapa yek?

main pas around jer lah..to all my fav list of blog

  • Dr Wan
  • Hanybunny
  • Farah Studio 5577
  • Farah-Mylil dreamz
  • Zaila
  • Elyn
  • Yatt-My sweet sour love life
  • Notti-netti
  • Kakyong.com
  • Kak Naz

  • 3.Anda mesti memberitahu kpd 10 blogger ni..
Itu wajib..tp kena banyak masa nak blogwalking nih..


4. Bagaimana anda boleh digelar blog yg best n great?

best ke?best ler utk sendiri baca..sendiri gelak..sendiri nangis....huhuhu..utk org lain x tau...tp kalo ada yg rasa "best @ great" itu subjektif..ini blog peribadi,segala cerita ttg kisah aku & suami struggle membesarkan kedua2 anak perempuan kesayangan kami.


3 comments:

kakyong said...

ada award tertinggal kat sini rupanya...
naper tuan blog tak kabo kat kami... ;)

ayu said...

hehe...buat gak entry ni yekkkk

littlehumblelynn said...

kak yong..

adui..bz..x smpt BW..luper..semalam masuk blog akak tp lupa nak tggl jejak..huhuhu..sorry!!