Pages

17 September, 2010

open house? x dapeklah..


budak2 opis aku nih

pantang nampak muka aku


"bila nak wat open house rumah baru kak lin"


korang nih...........!!!

dah xde keja lain

apa kata aku wat open house kat umah aku..tapi pot luck ..aci??

huhuhu..



aku suker betul bab nak jamu org makan sbnrnya

tapi bukanler smp nak wat open house

umah aku sentiasa terbuka lagik2 musim raya kan..



sapa2 nak dtg umah

sgt aku alu2kan..

infm jerk hari & masa

bergelut ler aku masak kat dapor nanti

sedap x sedap belakang citer ok..



mana ada masa nak memasak utk guest ramai2 nih

dgn 2 org anak kecil yg demanding nih

dgn domestic chores lagik

**pssttt..ada 2 bakul baju x lipat lagik!!

phuhhhhhhhhhh!!! pening aku..



nak order katering..confirm harga up giler babas musim raya kan..

baik aku spent duit beli benda lain

ada gak faedahnya..

teringat en vios nak tamat road tax bulan 10 nih..



apapun kalo ada bajet

seronok jugak jamu org makan kan??

kalo korang macammana?
jangan lupa jemput aku yek..huhuhu :)





3 comments:

ayu said...

entah la ye..ayu pun fikir benda yg sama...penat tu yg tahan...memang best je dapat jamu kawan2 makan...tapi nak masak + nak kemas tu la yg tak tahan...huhu...

I want to lose weight said...

Awal-awal dah bgtau kawan2..
Kalau nak mai raya.. sila hala ke umah Hajah Norlia :))

suamihanyisterizuki said...

kaklin,sy pon plan kalau nak buat, nak buat potluck...ahahaha walaupon sy xde baby lagik, tp byk benda nak pikir kan, bab msk lagik ahahah dah la sy "terer" masak...huhu

kalau sy jemput, sudi dtg tak?