Pages

25 September, 2010

ada rezeki..alhamdulillah..

my lil auni yg buas


pg td aku selamat menghadiri misi penting itu
aku redha ajelah
aku jawab test bagai nak rak
jauh disudut hati yes im desperately need it
tp tawakal aje lah kan..
kalo mmg itu rezeki kita takkan kemana
tapi kalo dah bukan rezek
kita tak leh buat apa jugak!!


kalo dpt alhamdulillah
kalo x dpt mungkin bukan rezeki aku
mungkin ada yg lebih BAIK menanti aku
siapa tau kan...

result paling cepat minggu depan
paling lewat 2 minggu lagik!!

perkembangan auni setakat kul 1pm
alhamdulillah..x more fever..still running nose..still batuk lagik
apapun yg penting x demam lagik
if not pg2 tadi memang kena menyerah diri ke Tawakal

syukur..syukur
sekurang2nya lega hati aku!!
nak pg keja isnin nih pun boleh keja dgn hati yg senang
malam nih nak packing
pindah sementara ke umah bonda tercinta
mungkin 2 minggu..i/allah



-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-


there is always silver lining shines apart of this bitter experienced

insyaallah!!






2 comments:

DrSinga said...

alhamdulillah!!!!!!!!
but keep an on her deh...

DrSinga said...

keep an eye..
hisyyyyyyyyy......