Pages

28 September, 2010

ALL THAT WOMAN WANT..A SIMPLE LIFE!!


aku nak kongsi apa yg aku terima dlm mail box aku
sangat MENARIK OK..

all that woman want.......lead a simple life


Plain Looking Hubby


Simple Wedding Ring


Small Wedding Party



Honeymoon at any place






small house for family get together



lovely children


husband as a family man


but WORK HARD




small car for shopping






another car for kids



some collections

shoes for each occasion

a bits of cosmetic







a bit of make up




overseas trip once a year




more often on domestic trips






dinners together




presents occasionally



finally,something that we called it SECURITIES






THAT'S IT..
WOMEN NOT DEMANDING AT ALL..

lariksssssssssss.................... :)



















12 comments:

indahhouse said...

Salam mamawisya,
apa khabar?
:) Tersenyum baca entry. Kita tak demand apa2, kan? The other half yang sudi bagi. hihi...

littlehumblelynn said...

indahhouse

sihat,tq for drop by!!nanti kita BW sana lak yek..:)

DrSinga said...

cheh!!!!
ni anak TS Nasim punya 'want' ni!!!

littlehumblelynn said...

DR,

ini email plg lawak ku pernah terima..mengekek2 gelak ptg semalam..tp kalo realitinya "utk org biasa" macam sy.."boleh keta 4 tayar asal boleh jalan dah cukup kot"huhuhu :)

Suliana said...

bestnye kalau dapat sume ni!! bila la agaknye ye.. hehe

littlehumblelynn said...

sue,

org biasa macam kita nih..
selain expect dpt suami beriman,sedap mata memandang,dia sayang kita,added value:

ada kerja tetap..biar gj kecil pun tp tetap berusaha keras nak cari duit,bagi kehidupan yg selesa utk anak-isteri..sekali-sekala bwk anak-bini makan angin biar ke PD jer pun..asal ado..

ringan tulang tlg wife yg sama2 keja nih..dan yg plg penting understanding..

org kata DUIT BOLEH CARIK..

kakyong said...

i hv only 1 shoe for all occassion... hahaha..

lynn,
utk tinggalkan komen di blog kakyong.. nanti refer kat n3 ni yer..
http://www.kakyong.com/2010/05/my-commentluv-apa-yang-perlu-anda-buat.html

littlehumblelynn said...

kak yong

tq for drop by
nak tggl komen ..mmg x pndi ..jenuh tekan kat tajuk entry..x kuar pun..ok sat g saya try yekk!!

Marsha~ said...

hahahahaha... pening adik laki aku yg bujang baca ni.. nguahahahahahahahahahahahaha...

littlehumblelynn said...

marsha

takpe adik ko leh prepare dulu awal..huhuhu

ayu said...

wahhhhhhhhhhh.....banyaknyaaaaaaa

littlehumblelynn said...

AYU

ini checklist dpt dlm email daa...huhuhu :)