Pages

17 September, 2010

baru 31 tahun kan??


im proudly announced
yang hari nih aku menyambut ulangtahun kelahiran yg ke 31 tahun
dan pagi nih
dalam keta otw hantar auni & ain ke taska
kak ain nyanyi lagu besday utk mamanya nih
"happy besday to u"
"happy besday to u"
"happy besday to mama"
"happy besday to u"
alahai anakku..
kau semakin keletah,membesar & menceriakan hidup aku & papanya
si auni macam paham
siap bertepuk bagai..
malam tadi banyak sms yg masuk
banyak jugak call yg aku x sempat jawab
sebabnya aku ngantok tahap gaban
semalam the whole day merayap beraya
ke umah mak,ke umah kak long di puchong
sampai umah tergolek tido sama si auni atas katil
for all the wishes
terima kasih banyak2
doa ikhlas dr semua amat aku hargai
hadiah tak penting kala ini
(tp dr en papa........still tetap PENTING ok..)
*** en papa hadiah handbag lagik..advance beli masa nak raya hr tuh..huhuhu
doakan smg aku tetap sihat,berjaya dunia & akhirat
mampu mengalas tugas sbg seorang anak,isteri & ibu kepada anak2ku
dan murah rezeki hendaknya
di usia 31 tahun
with stable career(even stress memanjang),married with 2 adorable daughter(belum ada rezeki utk dpt anak lelaki)
married to loving & most understanding hubby
aku dah cukup bersyukur ke hadrat ALLAH
31 tahun hanya usia
bagi aku penambahan usia utk menunjukkan kematangan berfikir
dan bukan lagi berfikir ikut hati macam dulu2
so many things to do
so many things yet to accomplish
and it takes long way to go
all the best to me!!

4 comments:

ayu said...

happy besday lynn....lupa plak nak wish tadi..hehe

littlehumblelynn said...

ayu,

tq..tq..

DrSinga said...

happy brithday Lynn!!!!
*muaaaahhhhh...*

littlehumblelynn said...

DR,

wahhhhh tq :)