Pages

07 December, 2011

PULLMAN PUTRAJAYA LAKESIDE

sila layan gambar yek
dan pas ni leh dtg sini pulak
dekat dgn PICC
kalo dr rumah aku x berapa jauh sgt
bak kata papa-2nd home

tempat yang menarik
padanler ramai pengantin tangkap gambar pre -wedding/post wedding  kat sini
budak2 pas konvo pun berduyun heret jubah/moltar board ke sini

giler best!!


feeling model konon2

tgk..tgk..x menyempat nak terjun tasik!!

sila pegang tangan anak anda yek..

tgh aim nak terjun tasik!!

sedikit bahaya kalo bawak anak2 kecik macam anak aku..kejanya berlarik x cukup tanah..seriau kot masuk dlm tasik jerk..haissshh!!

tomei pulak tgk wat muka gitu..

sila bawak tripod yek kawank2

seronok benar berlari2 kat sini dua beradik ni..

ini adalah restoran Pullman Hotel ..tapi aku x masuk pun..sure rate standard hotel-cekik darah!!


sapa2 nak feeling g PD..leh dtg main disini..ada pasir ala2 tepi pantai- dan boleh berendam jugak

 apapun tpt ni belum betul2 popular kot
sbbnya mungkin kurang promosi
sblhnya adalah pusat maritim
boleh sewa bot, kayak kalo berminatlah

apapun recommended jugak utk berjalan ptg2
bawak kanak2
jangan lupa bawak baju mandi anak2 yek
kot ler anak2 geram nak terjun jugak

apapun overall seronok berada  disini
boleh dtg lagik next time!!

antara tempat wajib singgah kalo berada di Putrajaya ok!!

10 comments:

Imaan09 said...

betul ke bleh mandi?? ada byk sepupu sepapat kt umah tu tumpang umah dtg bercuti.. mcm bes je nk bawak cni..

littlehumblelynn said...

Lea @ imaan09,

kena mandi dkt area yang ada pasir pantai tuh..ramai bdk2 mandi situ...

mzhany said...

alaa, xpernah pergi. nak pergi la nanti...macam besh je tgk...uuuuu

org tua bleh mandi tak ahahaa

secangkir madu merah said...

Akak pon x pernah sampai kat sini. Kena masuk dlm list utk terjah sementara masih cuti sekolah

ayu said...

kat sebelah pullman tu, ada kolam renang..sila la bawa anak2 mandi..

Daddy Ziyyad said...

tak pernah sampai lagi ke sini, walaupun selalu masuk putrajaya...nak kena ronda lagi ni..hihihii

DaZzlingLilLy said...

mmg cantik lah kat sini..comel sgt anak2 lynn pandai posing plak tu..hehe..

zailamohamad said...

thanks for sharing..aku pon baru tahu..

btw, dah nampak henbeg uhuk uhuk uhuk Coach baru:P

Kunang-Kunang said...

Belum pernah ke sini.

Cantik pemandangannya.

gadisBunga said...

okeyyy...nanti saya bawak tripod..... heheh!!