Pages

02 December, 2011

Great Deal at IKEA

Aku yakin ramai yang gilerkan suker barang2 IKEA


mungkin ini antara yang menarik utk dikongsikan


24 days great deal bermula semalam


here the website link




nak join contest pun boleh

kata orang tuah ayam nampak di kaki

tuah manusia siapa yang tahu kan !!


-aku masih mode meroyan dok telek punya telek IKEA 2012 katalog & the good things lohkong pun suker membelek sama

sampai lohkong pun x pasal2 pindahkan katil bujang yang sebelum ini di bilik bawah
semata2 berangan nak jadikan  workspace dia

xper papa..

berangan itu tak salah

free jerk !!


MICKE Corner workstation, black-brown, white Max. width: 100 cm Depth: 100 cm Height: 151 cm
tumpang verangan ok !!rega- rm499 jek..


ada duit sumer jadi
takde duit..verangan sudah ler..

at least ada target to accomplish in future
kalo ada rezeki lebih kita sambarlah satu kan..

kan????

5 comments:

zailamohamad said...

Ikea memang berhantu..aku kalau g sana konpem2 akan melayang ratus2..beli benda kecik-kecik comel je..huhuhu

Daddy Ziyyad said...

tak larat nak gi ikea time cuti2 ni, sesak macam pasar malam! hahaha

adyputra said...

menarik.. tapi ntah bilerlah leh jengah ikea tu..huhu.. -salam kenal..

mekchu said...

baru je balik dari Ikea nih.. barang dlm keta pun tak keluar lagik.. gerammmmmmm....

bujal X said...

kekadang sesak kat situ sebab orang nak makan kek daim dengan meatball~he~~