Pages

30 December, 2011

2012 - azam @ angan2 ??


saat ini malas nak pikir ttg KPI
ttg keja
ttg shuffle department
ttg itu @ ini

skrg fikir cepatlah masa berputar smp pukul 4pm
mau balik & berjimba2 sama kanak2
mau ke Alamanda rasanya ptg ini

ahad nanti akan ke PD
insyallah akan spend semalam disana

ada rezeki terpijak
rezeki minallah!!
aku akan bawak anak2 ke Grand Lexis,PD

insyaallah !!!!

esok akan menghadiri majlis kenduri kesyukuran/tahlil di rumah abang
so mmg x de aktiviti lain
pagi2 mungkin nak melepak shj di rumah sambil sental icebox
menghabiskan sisa2 lauk mentah utk dimasak
gulai ikan tenggiri mungkin??


hahaahhahaha...

azam tahun baru ?

nak recover azam tahun lepas yang tak tercapai
cuma tahun depan takde apa perancangan besar macam tahun lepas dimana kitorang membeli rumah

tahun ni cuma nak belajar spend wisely--kurangkan penyakit suker JJCM tuh..(kalo boleh ler kan..)

kumpul saham akhirat banyak2

dan tahun ni insyallah nak menambah ahli keluarga baru kalo Allah beri rezeki lagi sementelah umur tahun depan 33 ok...kena kejar cepat2 sblm expired..smg ada rezeki anak lelaki..amin..
so far sumer x menjadik

misi melancong -- mau ke Singapore (antara azam tahun lepas yg x terlaksana )

apapun yang paling penting to become better person that yesterday

misi kebendaan-->> mau bina taman depan rumah ( smg tercapai tahun depan ) yang penting adalah reflexology stone itu...suker sgt benda alah tuh!!

azam kawan2??

mesti lagi best kan..

apapun smg kita berazam ikut kemampuan kita & stick to the target ..

sebelum terlupa

Happy New Year peeps :-))

6 comments:

gadisBunga said...

JJCM tu takleh elak kak! kite ni adalah masyarakat yg suka cari makanan. heheh!!!

Daddy Ziyyad said...

Happy New Year.

Penyakit JJCM tu menjadi jadi setelah saya menjadi blogger! hahaha

Imaan09 said...

semoga tercapai semuanya..!

zailamohamad said...

moga semua impian tercapai..

moga kita panjang umur juga;)

ayu said...

Grand Lexis? wow..bestnya...

semoga impian tercapai ye lynn lagi2 menambah bilangan anak..hehe..

littlehumblelynn said...

Gb,

penyakit jjcm mmg menjadik2 bila jd blogger.hahaha-mcm kata DD

dr,

mmglah,setuju amat :-D

Lea,

insyaallah:-P

zaila,

insyaallah :-P

ayu,

nk merasa punya pasal ayu .hahaha

betul,bab nk ada baby tuh.mg ada rezeki.amin