Pages

03 January, 2012

Mentaliti- kita takut disaman @ kita risau pasal keselamatan ?




suka @ tak?
mahu @ tak mahu?

safety is priority

sila percaya saman telah dikuatkuasakan pada 1-1-2012
utk pemilik kenderaan yang masih ingkar
utk penggunaan tali pingang keledar didepan mahupun dibelakang

sila rujuk disini

Sbg rakyat malaysia--aku mengaku kadang2 kita lebih takut pada saman
dan buat endah x endah pasal safety

bagus jugak penguatkuasaan ini
at least dalam kita beringat takut disaman
kita jugak berjaga2 ttg safety terutamanya anak2 kita


-utk yang bertanya-bawak2 bersabar..nanti aku wat entry pasal Grand Lexis--ingat senang nak upload gambar bila line internet macam siput..sabor jelah!!


apapun selamat bekerja di  hari pertama di tahun 2012
aku keja macam biasa

tercari2 momentum..
hilang lepas kemana

senyum :-))

4 comments:

ayu said...

tengah praktiskan utk anak2 sekarang..hariz ok, danial??? mau berchinta dibuatnya..huhu...

wahhhhhhh..tak sabar nak tunggu gambar2 dari lexis ni

Imaan09 said...

kak..auni duk dlm keta pakai carseat lg x..?ruhil sgt susah nk duk diam, apatah lg nk pakai seat belt tu..

ok, sabar menanti entry Lexis..haha

Daddy Ziyyad said...

dan kalau boleh saya nak Gomen kuatkuasakan undang2 wajib pakai car seat utk baby...kat malaysia ni mmg ramai parents yg cuai.

ayu said...

rasa mcm dah komen tadi, tapi bila tengok balik tak ada plak ye..mmm..

ayu pun tengah train utk budak2 ni..so far, hariz ok..danial? memang bercinta laa...


lynn, ayu ada tag lynn..sebab tau lynn suka bergambar kan..

http://ezurin.blogspot.com/2012/01/ladies-photographer-giveaway.html