Pages

16 January, 2012

not a good start for a week :-(

smile through hard time,even thought its doesnt seem to get any better ,
cause a smile is first step to fixing things.


banyak sebab x best hari ni

 #1- Auni demam dr semalam..sepanjang malam merengek & aku pun jadi x cukup tido..dah kejap2 bangun tgkkan dia yang merengek x habis2 tuh..W/pun Auni demam, aku x cuti pun tgk dia..so far pagi tadi lohkong dah bagi ubat demam & tadi aku dah roger taska utk bagi ubat lagik tengahari ni & mandikan dia..by 130 lohkong amik..hopefully x melarat demamnya..kalo tidak confirm aku EL esok..huhu

#2-Walaupun kuar rumah bukan main awal..aku still sangkut jammed di Kinrara...sampai opis lewat lagik!cis bedebah betul!!

#3-as usual...mood keja hari Isnin--ke laut :(

#4-apasal ramai sgt Big Bosses  datang hari ni...serba x kena nak mengular masuk pantry...mmmmm..

#5-x rasa excited pun w/pun gaji bulan ni awal..sbb tau at the end mesti sangap nak menunggukan next gaji pulak!!


rasa macam nak amik half day
x sanggup nak tggu sampai petang

teringatkan si auni...

rasa menyesal x cuti dr pagi tadi..if not takdelah rasa huru hara macam ni,,teringatkan anak sakit!!

cepatlah masa berjalan :(

3 comments:

indahhouse said...

Salam kak lynn,
Moga Auni cepat sihat. bacalah doa ni,
la ilaha illa anta subhanaka inni kuntu minazzolimin..
Doa bila berasa resah.

Imaan09 said...

semoga Auni xde pape n cepat sembuh.. hari isnin, biasa laa..menguappp aje kerjanya kan..
best of luck, tabahkan hati, kak lin!

Lily@MamaZaraZareef said...

semoga auni cpt sembuh kak lynn..klu terpaksa, haruslah cuti jugak kan dpd anak merengek nakkan mamanye sepanjang hari..sy pon selalu susah hati bab2 anak sakit nih..huhuhuhu