Pages

31 January, 2012

end of month- breathless :(

aku giler busy hujung2 bulan ni
intai2 aje blog kawan2
intai2 aje blog sendiri
x habis2 merempan dlm FB

tp takper smp hari ni aje
keja macam org giler

esok aku keja macam biasa
hujung bulan masa2 kritikal merepair KPI apa yang patut
hujung bulan meeting bagai
hujung bulan baru nak bentang strategi bagai
hujung bulan  nih aku selalunya stayback
cover apa yang patut


paling best dlm email dr en boss
boleh senyum smp esok agaknya :)

betullah dlm hidup ini
RECOGNITION is a must

so bolehler staff rasa motivate sikit nak bekerja dgn jayanya

kan?

tak sabar mau cuti panjang jumaat ni -mau main sama kanak2 ini!!

tggu aku yek
nanti sambung merepek lagik

^___^

4 comments:

gadisBunga said...

:)

kdg tu mulut cakap kite tak mengharap, tapi sebenarnya dalam hati ni mesti la gembira kalau org recognize keje kite.

:D

Julie M Gumpil said...

Hi... seronok tengok2 blog ni.. nak tukar2 blog tak.. blog i: http://health-wellness-nature.blogspot.com/... see u k...

Ibu n Abah said...

lynn..
anaklah sumber kebahagiaan dalam hidup kita...

secangkir madu merah said...

selamat hari wilayah dan berhujung minggu yg tinggal tak berapa hari saja lagi... tentu anak2 lynn pun tak sabar menunggu mama dan papanya nak bawak jalan...