Pages

22 January, 2012

CANON EOS 550D & others accessories to let go :-)

>>>>SOLD<<<<











my hubby intend to let go all his stuff as above picca

the price is still reasonable as still under warranty

we let go at RM3300 ( its still can be negotiate )

kindly email us mamawicah@gmail.com @ aldunjuni@yahoo.com
 -we will call you back shortly

do not hesitate to leave comment if you interested ok :-)

reason to let go : we had EOS 7D already


This kit consists-

EOS 550D Body
Lens 18-55
Lens 50mm
Lens 90-300
Battery Grip APURTUR
Speedlight Nissin
UV Filter 2units :-50mm & 58 mm
Flower Hood 58mm

Bag Canon ( original)
Bag ( winner )

Tripod
Monopod

11 comments:

R.R.Z said...

bestnye sis!
tp kite pon baru dpt kamera baru..


wah..7D, jelesss..kite x mampu..

OneSimpleMother said...

alahai terlambat sudaaaah.. baru jer beli eos 550D senin lepas.. :)

mzhany said...

syoknyaaaa...teringin jugak, tapi skrg kena dahulukan yg penting...huhu nak tambah grill dan lain lain protection, maka semua keinginan dan napsu terpaksa dimatikan demi memenuhi keperluan ;)

rose ~ Ibu Rafiq dan Aishah~ said...

errr...somi akak ke yg iklan kat inbox email uitm tu ek? ehehe mcm penah ku lihat iklan ni di inbox lotus note sy

littlehumblelynn said...

Rose.

Bukan rasanya.kitorg xde sapa2 nj di linj ke sana.org len kot :-D

littlehumblelynn said...

;-)

littlehumblelynn said...

Xper,rezeki lain ler nmpknya ;-)

littlehumblelynn said...

Hany,

yea,kena dahulukan mana yg lbh ptg dulu.safety first ;-)

DrSinga said...

kena beli as a whole set eh..???

littlehumblelynn said...

DrSinga;

aiyokhh..terlewat sebentar..someone has taken the whole set..kena remove entry ni..sorry darl :)

rose ~ Ibu Rafiq dan Aishah~ said...

ooo tapi org tu offer cheaper than dis eheheh n the reason to let go..ado EOS 7D jugok.