Pages

04 October, 2010

new boss new stress :(



hari nih hari pertama dpt bos baru


bos lama kena transfer handle department lain


bos baru nih MR X..belum kawin lagik


cerewet tahap gaban :(


hobby membebel macam mak-nenek


(kalah pompuan tau)


sebenarnya dia nih boleh aku gelar MR PERFECT..everything mesti tip-top x leh ada defect lgsg keja bawah dia


so tau2 je lah kalo org gaya gini..serba x kena kita jadinya :(

buat itu salah..buat ini x kena..buat itu..kurangler..adoikkhhh migrain aku!!




belum apa2 dah email panjang berjela kpd sumer staf




  • apa yang patut dibuat


  • his expectation


  • new rules & regulation


  • siap ada PANTANG-LARANG bagai :(


petang2 macam nih pun masih ada email dr dia yang masuk-bagitau itu..bagitau ini..ada short briefing lak sat gi..(baru berangan nak cabut awal)



tensen weiiiiiiii...........w/pun bos lama tuh ada gak yg aku x gemar cara dia conduct staf,tp dia still banyak bertolak-ansur..tolong aku banyak segi,tak memaksa sgt,pendek-kata mmg tolerate giler lah..cuma biasalah..ada ok..ada yg x ok..manusia kan!!



aku pernah bekerja bwh bos baru ni tahun 2008 tp bertukar bos hujung tahun lepas..ntah nape tukar lagik keja bawah dia..so mmg tau sgt sikap CEREWET tahap gaban tuh..



lantak ko ler bos..as long as aku wat keja aku ..sudah!!ko jangan kaco hidup aku sudah..







***tp bila bab nak tukar tempat duduk ngan aku.....aku sgt marah ok..mana aci..mentang2 ko bos suker2 hati nak paksa aku tukar tempat dgn dia..(kang aku yg jadik bos padan muka ko..aci ?)


alasan:x tahan sejuk..aiyokkkssss.....marahnya aku :(









2 comments:

Marsha~ said...

semua boss dalam dunia ni mmg membosankan! huhuhu

kakyong said...

kesiannya jd bos.. kakyong pun penah jd bos.. tp 1day u akan hargai betapa byk u byk belajar bekerja di bwh bos yg cerewet... ;)
memandangkan dia baru, memang wajar dia buat rule setting & sebagainya..