Pages

05 October, 2010

lambat lagik.........sorry boss :(


aku x tau nak salahkan sapa
dah 2 hari aku kuar waktu yg sama 6.55am
seperti bulan lepas jugak
mesti htr anak2 dulu kat taska
then baru pg keja

masih ikut jalan yg sama
jalan ampang--utk ke putra lrt terdekat either jelatek/ampang park
tp jalan ampang--(mula MRR2 nak smp ke Great Eastern Mall)
jalan macam siput ..........jammed bumper to bumper
mmg overpacked dgn kenderaan jalan tuh skrg

ke abg polis traffic x duty pagi nih??

adoikhhhhhhhhhhh
sakit jiwa weiiiiiiiiiiii :(
smp opis 9.01am
nasib baik si katik tuh x nampak
huhuhu............
selalunya aku kuar rumah waktu yg sama
melalui rutin yg sama jugak
paling lambat aku smp kat ampang park LRT
baru pukul 8.05
ini pg tadi aku smp 8.28am
naik LRT lagik
dah confirm amik masa 1/2 jam nak smp PJ
jalan kedek2 lagik
nak smp ke opis
esok apa plan yek??
x mo ler lambat lagik........
hancus KPI aku bulan nih..

misi esok smp sebelum 8.45am
mesti.............. janji!!
kang si katik mengamuk susah lak aku nak jawap..


6 comments:

ayu said...

lynn, keluar lagi awal..huhu..tak pun, try pergi naik lrt jelatek juga tapi ikut jln dalam (keramat)

klu ikut jalan ampang pagi2 ni, selalu mmg jem kan..

DrSinga said...

si katik??!!!!!
hahhahaha!!!!
meh nombor telepon si katik!! aku nak ngadu...

littlehumblelynn said...

ayu,
itu ler esok nak pinjam doraemon sapa2..nak cepat punya pasal..

dr,
laaaaaaaaa janganler ngadu ngan dia..dia tgh ngecek nak tukar tpt ngan saya nih..sgt marah ok..!!mentang dia bos..tp dia tetap katik ok..huhuhu!!

I want to lose weight said...

Dulu time aku keje kat Jalan Ampang..
Memang hari-hari tension giler...

Kuar kul 6.45 pagi.. Kul 7.15 dah terpacak depan pintu pejabat..

Tapi kalau kuar 7.00 pagi, kul 8.45 lak sampai..

Balik tak yah cakap.. 5.00 ptg start enjin kete.. dekat kul 7.30 malam baru sampai..

Padahal jauh mana sgt laa Jalan Ampang tu nak ke Wangsa Maju

littlehumblelynn said...

seriously hampeh....jalan ampang jammed teruk giler...esok x tau ler aku nih..nak kuar awal lagik..mengamuk org taska hantar anak kul 6am lak..huhuhu :)

Anonymous said...

hello!This was a really marvelous blog!
I come from roma, I was luck to look for your blog in digg
Also I learn much in your subject really thanks very much i will come every day