Pages

06 October, 2010

menu makan malam :)

as record 2 hari lepas
hari isnin x masak malam
semalam masak dgn cemerlang
malam nih..x tau lagik

update dlm icebox
ayam
ikan bawal
ikan pari
ikan kembung
daging (x cukup nak wat sekali makan..huhuh)

sayur2an:
kobis
sawi jepun
kacang buncis
daun sup

apa menu nak masak:

ayam masak merah
kari ikan bawal
masak asam pedas ikan pari

sayur kacang buncis tumis air
sayur kobis grg kicap

dan mesti ada ayam goreng utk kak ain/auni

rasa2nya

ayam masak merah

kari ikan bawal
masak asam pedas ikan pari
sayur kacang buncis tumis air
sayur kobis grg kicap

dan mesti ada ayam goreng utk kak ain/auni




ok kan??




tak pun kita makan kat KEDAI aje lah ok..

tomyam campur,ayam masak halia,telur dadar,teh ais 2
huhuhu  :)
***idea diatas hanya akan menjadi kenyataan kalo aku sempat smp umah kul 7.30pm ...

5 comments:

mekchu said...

vote for makan luar sbb ada teh ais... fav tuh... hehehe..

littlehumblelynn said...

mekchu

semalam smp umah kul 8pm..at last masak pun idak..makan luar tapi kat mamak..huhuhu :)

kakyong said...

kakyong masa kerja dulu.. kdg2 makan jugak kat luor.. tp memang avoid makan kat mamak... heheh...

btw, plan tu memang mantap dah tu... boleh di bawa ke hari minggu... ;)

en_me said...

tadi nk komen pasal bos kat atas, tp dh hilang idea sbb xdok kotak komen lohhh.. uhuhu

littlehumblelynn said...

kak yong,

itu en papa suka makan roti telur,roti nan mamak..layankan aje..anak yg sulung pun suka gak..sy kureng sikit..

en_me

itu komen box kat entry atas tuh pas mana hilang x tau,bila kuar entry baru mau lak kuarnya..akibat dok godek setting sgt semalam..padan muka ku !!