Pages

18 October, 2010

longkang mana yang xde graviti?


korang jangan gelak

spt aku gelak macam bg nak rak semalam

entry nih mmg benar2 berlaku semalam

dan aku terasa nak abadikan dlm blog kesayangan aku nih


semalam aku g keja

as usual aku akan keja hujung minggu

when i have to

ada masa2 aku akan tercongok kat opis on weekend

tp x lama paling lama 3 jam


aku naik tren smp Jelatek

turun kat stesen tuh

ada mamat naik motor parking situ

dia tanya "ini stesen jelatek kan?"

aku angguk ajelah..


then dia dtg dekat lagik

"kak,akak tau x kat mana nak jupe longkang yang x ada graviti?"


adoikkkkkkkkkkkh...........

mamat nih nak apa ngan aku nih..

aku dah nak tergelak gilo babas that time


aku pun jawab

maaflah..saya x belajar bab2 longkang nih?


dia pun blah..........bila aku sound gitu


biar betul mamat nih..

atau mmg mamat nih betul2 nak tau

mana tau kot dia mmg pengkaji graviti


citer pd en papa

en papa gelak bg nak rak


dia cakap

nape x cakap pd dia


"ko terjun dulu.kalo terapung maksudnya xde gravitilah tuh"


napelah aku x teringat weiiiiiiii...........


tapi kalo betul2 ada

aku yg x tau

agak memalukan gak kan!!


4 comments:

DrSinga said...

sure eh??
tak ada kamera Bang Bang Boom kat situ???!!

littlehumblelynn said...

dr,

adoikkhh yer ke.........sila takut!!!!!!

ComeyBelako said...

kekeke...memang kelako...
teringat masa adik lelaki cb accident & koma for 2 wks. bila dia sedar tu merepek camni lah...siap cakap bab graviti, gen y gen x...woodywoodpecker pun ada jugak. penin kami2 hat dok jaga dia kat spital. alhamdulillah dah ok la ni.

maybe mamat tu baru lepas accident jugak kot. :)

Kaseh NazLieza said...

adoila...liza pon xtahu..