Pages

12 October, 2011

tetiba berSEMANGAT kan ?

warehouse
CLICK FOR LARGER VIEW :-)

gara2 entry semalam
aku rasa mcm sgt sesuai utk aku berjalan2 cuci mata keringkan poket
di Sogo sabtu/ ahad ni

mana tahu kot tersangkut/ terberkenan dgn handbeg
kata lohkong

"nak tunggu smp bonus..harus terburai segala isi perut beg tuh"
"beli ajelah yang lain"

dengar tuh kawan2

aku aim 1 beg Bonia dari dulu

mmg sblm aku kawin mmg berkenan yang jenis tuh


apapun smg diperkenankan oleh en lohkong dahulu

ada sesiapa nak ikut aku merayap ke sogo hujung mggu ni?

jommmmm......sawan bersama2

7 comments:

mzhany said...

go go go chaiyok...jangan lepaskan peluang ini...beshhhhnye.

sy pun nk try pujuk husband jugak nih

Imaan09 said...

ye..harus cari peluang tu kak lin.sawan xpe, jgn pengsan sudah!

secangkir madu merah said...

lynn, akak selalu kalau nak gi shopping di tempat yg ada sale ni especially ke sogo ni.. berangan nak beli handbag tapi bila dah sampai sana apa pon tak beli... terlampau banyak pilihan, akak jadi konfius.. heehhehehe...

ayu said...

selamat bershopping!!!!!!!!!!

ibuafiqahhuzaifah said...

selamat shopping la yer..

makcik rehan KJB said...

shoppingggg!
syioknya weiii....

ComeyBelako said...

bestnya...macam2 offer kat KL. kami kat utara ni dengaq cerita ja lah kan.