Pages

31 October, 2011

ours weekend (^_^)

sabtu lepas aku pg keja kejap
as usual ada masa2 tertentu mmg kena g keja even hari cuti
kata pekerja berwibawa-komited -contoh..blaa..blaaa...
ayat x boleh blahh

balik keja terus ke Putrajaya
amik kak ain yang lepak rumah paksunya
then melepak di Laman Masjid Putrajaya
seronok pulak..ada Laman seni
tgk org menari bagai..ada khemah jual makanan/ barang2 mcm2

dah lama rasanya x melepak kat situ
menarik jugak
sambil layan en papa dgn kamera besar gedabak dia tuh
org tgh giler menembak
anak2 yang x  bersalah menjadi mangsa




hasil mengepaw mama..auni & zirafahnya / ain & upin-ipinnya


makan bawah khemah- ada mihun sup utara yg agak sedap jugak


melayan org giler menembak

semalam sempat menghadirkan diri ke birthday bash Ruhil Imaan
anak blogger LEA
dah lama smp invitation thru FB
masa tuh x tau lagik nak pg ke tak
tp since semalam x de apa nak dibuat
so better menghadirkan diri  ke rumah Lea nun di Bangi
sesat-larat jugakler..but at last jupe jugak

tq Lea for the invitation-awesome food & great hospitality
first time merasa macaroon di rumah Lea ---fuhhh manis yaaa ampun
apapun kek homemade tuh sgt sedap!!
dan sgt geram tgk anak daranya yang chomel sgt
macam anak jepun
smg jadi good girl & kebanggaan mama & papa ok


birthday girl & papanya


us


alahai geramnya tgk anak orang..rasa mau kunyah2..mamam2 macam chewing gum gitu

balik rumah melepak..
memasak rendang ayam--mood mau raya sudah
mengadap Lappy memilih 200 keping gambar drpd external hard disc
paksa lohkong pg cuci hari ni
sambil  google kat mana tpt cuci gambar yang murah area ampang
sapa tau ??

hari ni hari terakhir oktober
dlm hati jenuh berdoa moga ada miracle  happen
tp apapun TAWAKAL ke hadrat ALLAH
usaha sudah, berdoa sudah ..masa utk tawakal shj

amin...

8 comments:

azam said...

wah......seronoknya

Daddy Ziyyad said...

wife saya pun rajin melayan saya yg gila menembak..~hahaha

Imaan09 said...

Many thanks for coming.. sgt teruja sbb xpenah ketemu sebelum ni..
mohon curikk gambar cantik ya.. husband sy bahasakan lohkong sbg 'abg y camera bes tu..'

ayu said...

lynn..bestnyaaa...jumpa lea..

mzhany said...

weekend yg seronok kannn

littlehumblelynn said...

Azam,

best sgt :-P

drdaddy,

pening layan org giler kamera nih.huhuhu:-P

lea,

tq gak sbb sudi jemput :-P

ayu,
laaaaaa nape x dtg?

Hany,
weekend mmg seronok dgn anak2,ini je masa nk melayan pon.

Deq's Qienz said...

salam singgah cumeii bb..btw, nice to met u:)

Fitri Senin said...

Oooooo Lea ada bagitau Kak Lin datang tapi Fit pun cam blur2 je..lagipun datang lambat..takde rezeki mau jumpa