Pages

17 January, 2011

maggi sup @ sup maggi ?

 
 korang kalo order nak makan maggi berkuah
order maggi sup 1 ke atau sup maggi 1
aku order maggi sup 1 tghr tadi kat PJ..
dalam hati dok terbayang akan makan maggi curry yg yummy & telur sebijik
walllaweiiiiiiiiiiiiiiiii yummy tuh!!


at last org tuh htr maggi pada aku
tapi bukan kuah kari perencah tuh
dia hantar sup ayam yg telah dicampur dgn mee jenis maggi.-macam sup maggi..gituler!!
putus selera aku...

jadi aku yg silap order @ dia yang x paham apa yg aku order ?

sila jawab kawan2..??



selamat masuk isi perut wpun x sedap mana..lapar punya pasai..




mode : masih phobia nak g order makan maggi kat kedai tuh lagik..huhuhu..

6 comments:

ayu said...

maggie kuah satu..hehe..tu la pasal...ayu pun tak suka kata maggi sup..nanti jadi mcm tu laa..huhu..

lily azliyana @ mama zara said...

slalu kat kedai order megi goreng jek..nak maggi berkuah masak sndiri kat umah..hihi..klu order gak kat kedai, mau kena perli ngan en hubby nanti..=p

ibuafiqahhuzaifah said...

lyn,

Maggi goreng superb!
OMG terliur la plak...
lapo3

Kaseh NazLieza said...

maggi kari satu...

littlehumblelynn said...

ayu/lily/irnie/naz;

heheh..sgt lawak bila mengingatkannya..rupanya silap order..huhuhu!!

mekchu said...

FYI, mekchu pantang dgr maggi sup ni... my fav food okeh.. terpaksa turun cafe order ni nnti...

tp mmg potong betul la presentation maggi tu.. meh dtg cafe sini... sedapp woo.. x pernah mengecewakan lagi..