Pages

08 January, 2011

a good reason to say no to SALT..:)

antara gambar proses pembuatan garam secara manual
x pasti dimana lokasinya

tp agak menarik utk di kongsi di blog ku ini

agak2 kat msia wat gini jugak ke?
takkan..!!

kalo betul..sgt takut!!!!!!!!!!!!








































=




tp tanpa garam
apalah rasanya makanan kita
tawar ler kan..

boleh makan letak garam
tapi letak ikut sesedap rasa
bukan sesuka hati ok..


mode:tgh sedikit susah hati..auni flu 3 hari & dah demam 2 hari,esok auni ada appointment di ENT..& mungkin akan berlari ke TH jugak esok..so sgt susah hati bila dia mcm ni..flu..dan hisap pacifier..nak tido pun x leh..sian anakku :(














3 comments:

mzhany said...

tukarlah kepada garam keluaran ana edar, 100% HALAL dan mengikut standard pengilangan islamik. serius...tak rugi pun...

Daddy Ziyyad said...

patutlah garam tu masin..

letak celah kaki..

heheheheh

ibuafiqahhuzaifah said...

masa g surabaya tgk kat satu tempat tu pemprosesan garam..
tp xtau la camana ghupenya..
geli oh ygk kat celah kaki tuh!