Pages

24 January, 2011

hubby & his new obsession :)

handmade beg telekung utk mama :)

this 2 bags for the colleagues at office..



en papa & minat barunya
handmade bag..
whatever you called it..so far dah berjaya siapkan 4..

satu dah selamat jadi beg aku letak telekung
satu lagi utk bekas tupperware kak ain
dua tuh nk bagi pada kwn2 di opis yg terberkenan..

skrg tgh mengecek en papa
jahitkan beg diaper utk auni..
senang nak bwk2 jalan2..asyik2 kelek beg lama tuh..
dah x stylo..huhuhu!!

ada  sesiapa nak order.............huhuhu..

lebih baik dia minat benda2 gini dr minat benda2 yang x mendatangkan faedah..
aku sokong 100 % ..
dan skrg tgh tgk dia mengukur kain utk buat notebook bag dia
suka lak aku tgk..macam2 design..

tp as usual his obsession will not last longer..
esok-lusa ntah apa lak yg dia suka..tgk aje lah!


jangan ditegur-tegur ok..............

5 comments:

PynGees said...

kak lynn...

cantikkknya...beg2 tu... klu akak x kata hubby yg design & jahit, sure gee ingatkn akak beli... bakat yg sgt mengkagumkan!...ckp ngan hubby akak, KEEP IT UP!..nmpk buatannya sgt kemas...leh buat bizz nie...:D..

mzhany said...

waaaa, sgt berbakat laaa...serius cantik...

ayu said...

cantik la lynnn...nak gak..hehee

Suliana said...

kreatifnya.. boleh buka biz online ni kak :-)

littlehumblelynn said...

gee

kak lynn x suka wat keja remeh..hehhe..tp en papa sgt suker..

hany;

tuh ler mmg cantik..suami akak jenis minat keja2 gini..dia jenis detail sikit..x macam wifey dia..hehe..

ayu;

yea ke..?cantik sikit je kot..alah ayu..wat saje2..suka2..ayu nak..nanti kita tlg mengecek kalo dia rajin ok..

sue;

biz...adoikkh!!!sure x mengajar suami akak tuh nanti..dah bz menjahit..hehehe