Pages

10 July, 2012

TOMYAM UDANG BERSANTAN


tomyam nih
kalo ikut ranking-memang akan jadi no wahid kalo pg makan kat kedai
ada few kedai yang menepati piawaian tekak aku yang fussy nih

antaranya kat Cozy Ampang Point
kat Red Wok Bangi
kat Ampang Waterfront pun ada 1 kedai yang aku suka-Tanjong Seafood

so since suka makan Tomyam
back to normal routine-- kita google shj
macam2 version & biasalah..aku akan pilih yang paling mudah sekali

resepi boleh tgk kat sini
tq kak mas 
resepi nih memang menjadik!!

sedap ikut tekak aku 
cuma kalo jupe straw mushroom tuh lagi sedap kot!!

kawan2 mungkin boleh cuba
dah nak posa nih kan..
sebagai ibu kena kreatif sikit kan!!

kedai thai bulan2 posa ni
penuh yaa amat ..
so better kita masak sendiri
lepas nih misi mengoogle macammana nak masak butter prawn pulak
kalo jadi aku tepek sini yek!!

selamat mencuba!!



3 comments:

indahhouse said...
This comment has been removed by the author.
indahhouse said...

Salam kak Lyyn,
Ini membuat saya teringat Janji pada diri sendiri. Ada resipi begini yang dalam list. :D

Imaan09 said...

1)..ya butter prawn kak..cepat kak..hehe
2) datang laa redwok lagi..toilet dia dah ada airconnnddd..heee