Pages

04 July, 2012

fully booked :(

masyarakat malaysia
termasuk jugak aku kot
dah nak mula posa2 ni
masa nih lah sibuk nak booking hotel.,
konon2 masa posa nanti x leh bercuti

buktinya kalo masuk agoda.com/booking.com
hotel2 area PD/ Bagan Lalang mmg tinggal yang cikai2 jer
fully booked!!

hajat hati nak ke Gold Coast Morib
kalo thru agoda- rega dia munasabah sikit
kalo thru hotel-- sgtlah merepek!!

so cancel idea nak berjalan2 yea anak2
kita dok rumah
pasang aje kolam depan rumah
mandi puas2
makan- mama hantar tepi kolam flute itu
ok?

* weekend nih mau pg makan ikan bakar..kalo x dpt g kat PD - mau pg Bagan Lalang!doakan semoga kali ni misi berjaya :))

5 comments:

Suliana said...

wah sempat lagi ye akak nak berjalan2. hehe.. su xde plan pun nak gi jln mana2, ongkos tarak :-)

zailamohamad said...

waah kemain ko ye noksss..aku g vietnam je cari barang buat niaga pose ni:P

Ibu n Abah said...

lynn..
waktu bercuti bersama anak2 memang menjadi kegemaran kami juga... itu pasallah tempat percutian selalu penuh, kan????
selamat berjalan2 makan ikan bakar di Bagan Lalang...
nanti balik buat entry sedap atau tidak ya....
heh heh heh heh

Daddy Ziyyad said...

hehehe..memang tipikal kita kat malaysia ni kan, bulan puasa, malas nak melancong..

gi lah makan kat Bagan before puasa, sebab bila masuk bulan puasa, nak berbuka kat Bagan mmg pack gila! :)

Imaan09 said...

indahnya kamu kaka lin.. kalau laa suami ku itu semudah itu nak g bercuti..huhhh..