Pages

24 May, 2012

sayang kamu :))

sayang kamu sangat2 !!

tetiap hari tanya
bila nak cuti panjang mama?
itu dialog pagi2 sama kak ain

tetiap pagi kena kira
pagi nih kena bagitau
"esok last day sekolah"
baru bangun pagi dgn mudah
terus mandi tanpa drama sok-sek-sok-sek

kali nih dia excited mengira cuti
sebab dia tau mama pun akan cuti panjang jugak

kalo anak dah x sabar nak bercuti
mama apatah lagik

hari ni
mood ke laut dalam
lagi2 dah gaji kan?

takper..tinggal esok je..esok je tau!!

surely blog ni akan berhabuk
almaklumlah tuannya sibuk bercuti-cuti malaysia

doakan semuanya selamat
jaga diri baik2

akan BW bila sempat

:))

sssssssayang kamu!!

psst: sudah dapat keputusan muktamad stlh berbincang panjang dgn lohkong--im took the offer :))doakan yg baik2 yea ..amin..

4 comments:

Marsha~ said...

bestnyeeeeeeeee..... jalan kemana tu???

littlehumblelynn said...

Marsha,

jln2 pantai timur shj.tgk tpt org sekali sekala.

Imaan09 said...

selamat bercuti kak!

zailamohamad said...

tahniah Lynn di atas rezeki yang ada..betullah kan..Allah memang tahu yang terbaik untuk kita..lepas diuji dengan ujian, diberikan ganjaran yang kita sendiri tidak tahu akan dapat sebaik itu:)

happy holiday..mak jeles nokssss sebab daku xleh balik kg lagi..huhuhu