Pages

17 May, 2012

spine care review ?






Dr Backbone - google

aku suffering sakit belakang akhir2 ni
makin hari makin teruk  rasanya

aku xnak salahkan postur badan
boleh?

tapi nak salahkan seat opis yang design langsung x ergonomik
x memikirkan kesihatan
keras- adjuster macam harem!
kualiti-- boleh masuk longkang
mmg giler bajet opis nih..

memang sakit kalah org mengandung tggu hari
kalo tgh mengandung dok kerusi nih
mau berjalan merangkak jadinya
giler sakit!!!

so bila merempan dlm FB
kawan2 suggest Dr Backbone
ada sapa2 pernah guna?
kot ada review

kalo betul ok,aku nak g beli
mmg x tahan sgt dah ni

ikut hati..harus jugak aku beli kerusi empuk utk diri sendiri
biar berhabis janji x menyakitkan badan macam nih
angkut pg opis terchinta
tapi takut org kata aku over plak..

semalam jenuh suh lohkong picit
sampai balik rumah smlm mmg x turun bawah dah
sakitnya ...ya rabbi
memang membongkang dlm bilik smbl berangan ada masseur dtg rumah
tolong picit2 tolong regang2kan urat yang tegang

verangan itu memang best
dan sebab verangan itu terus pengsan sampai pagi
the good thing kul 4am dah terbuntang bijik mata
sambil layan hujan turun dgn lebat pagi tadi

kan best kalo dapat tido lama lagik..

verangan jer lah !!!

2 comments:

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

lyn kita dr dulu mmg beli back bone nieh .. bila kena back pain tu mg sakit giler .. pas tu kita pakai PB Premium Beauti .. dah jarang kena back pain .. try ler ...

Imaan09 said...

uissshhh..mana boleh kompany bg kerusi macam tu.. g report kt NIOSH.. hehe..