Pages

07 May, 2012

Birthday Bash - Ain Darwisyah 6 years old :))


kak ain & adik auni -with her new dress custom -made from Reezdesign


alhamdulillah
syukur kehadrat Allah
perancangan hampir sebulan lamanya berjalan begitu baik
cuaca yang baik bagai merestui doa aku

selamat mengadakan majlis sambutan hari lahir ain yang ke 6 thn bersamaan hari lahir opahnya yang 63 tahun
early edition--sbnrnya birthday ain jatuh pada 8hb Mei

utk para tetamu yang sempat datang
terima kasih banyak2
ada few gambar shj yg sempat di tangkap
sbbnya mmg sibuk sgt2
dgn guest yang sudi dtg
kejap ke luar-kejap kedalam

ada few blogger yang sempat datang
mmg happy dpt jupe..tima kasih sekali lgk

main dishes adalah Mihun Soto/Soto ayam
itu mmg homecook
kuih-muih mmg aku order dr bangi
ada roti jala
selebihnya coklat kanak2, buah2 & air panas /sejuk shj

tapi sebabkan jarang hosting masak sendiri
mmg aku totally flat
penat giler babas!!
apapun still puas hati sbb bila masak sndr
boleh makan puas2
makan pun x membazir- ada jer yang tapau bawak balik



cutting cake session :))


at 11pm - baru sempat bukak all pressie ..tq a million :))

walaupun penat 
still seronok buat makan2 macam ni
semoga Allah mengurniakan rezeki
kesempatan waktu
so next year boleh wat makan2 lagik

sekali lagik terima kasih pada yang sudi hadir
semoga lain kali jangan serik datang yea!!

12 comments:

zailamohamad said...

Lynn, sorry sebab datang tak ikot jadual membuatkan ko kelam kabut..hahaha

sorry juga sebab xsempat belikan Ain hadiah..huhuhuhu

gadisBunga said...

akak sorryyyy!!!!! ala, cemana nak mintak mahap ni??

Daddy Ziyyad said...

Happy Belated Birthday Ain..!!

Memang penat kalau masak sendiri..tapi kepuasan dia lain kan..:)

littlehumblelynn said...

Zaila,

mu dtg pon seronok sgt dah rasa.mtk maap panas yea smlm.x de kipas.
Xper zaila,dia seronok dpt angry bird set tuh.

Tq for coming,jgn serik dtg lgk

littlehumblelynn said...

Gb,

its ok dik.xde rezeki kita nk jupe.lain kali insyaallah:-D

littlehumblelynn said...

Drdaddy,

tq for the wishes;-)

mmg penat tp seronok bila hbs sumer benda.

mummY daniSha said...

besday danisha semalam..tp x buat party pun lg huhu..

mummY daniSha said...

eh silap..hr ni...hehe

mummY daniSha said...

epi besday ain darwisyah...moga jadi anak yg solehah ya!sampai 3 komen pulakk hehe..sori =p

littlehumblelynn said...

Mummy danisha.

Tq for the wishes ;-)

ibuafiqahhuzaifah said...

salam,

Lynn,

maaf sangat2 xdpt dtg..kami pun celebrate bday Fiqah hari tu.x rancang pun...

happy bday ain..moga jd anak yg solehah dan berguna kepada ibu bapa,agama dan negara..

gadisBunga said...

phewww...lega akak tak marah. :D