Pages

26 August, 2011

masih keja :-(




aku tgk LRT makin lengang
mesti ramai dah mula cuti
waaaaaaaa..sgt jeles ok!!

aku masih keja lagik
month end macam ni payah sikit nak cuti
sgt x best!!

mood dah sampai ke rumah mak
mau raya tau...

minggu depan insyallah akan mula bercuti minggu depan
akan relax puas2
xmo pikir dah pasal keja

mau jalan..mau makan...mau gomol si nunina
mau ronda seluruh sanak saudara
dan yang paling penting menyempurnakan misi solat raya
mesti boleh..dah niat awal2 ni..

pagi tadi sahur makan telur mata sama kicap shj
giler malas nak masak
mana taknya bangun kul 515am
masak je lah apa yang aku larat
lohkong pun makan ala syahdu2 gitu

telan jelah papa
yang penting ada nasi..so ada sedikit tenaga nak bertahan smp petang
misi amik jiwa..bancuh teh tarik favorite dia..
muahhahaha :-) 

petang ni g makan rumah kekanda lagik
semalam dah g sana..hari ni g lagik
murah rezeki..hehehe

insyallah..kalo ada mood akan berblog jugak musim raya ni
apapun sila layan gambar makanan wajib tayang di pagi raya

kalo xde lontong pagi raya..harus menangis gamaknya !!lontong bonda terbaik setakat ini..kalo org lain suka makan sambal sotong/ udang..kami adik beradik suka makan sama sambal ikan bilis..percaya atau tak..the whole day makan ini pun x per..akak sukak!!

ok..jupe lagik kawan2..

again..pls drive super SAFELY
dan jaga diri baik2..

2 comments:

Suliana said...

sama la kita ka lin. hasben tak leh balik awal pulak .. duk la opis sorang2. hehe

Imaan09 said...

waaa.. sedapnya lontong! tambah klu air tgn ibu..
kerja jgn x kerja,pasni bleh relax puas2..