Pages

15 August, 2011

en papa,sila belanja makan kat Red Wok ok hari nih :-)





kan dah bonus
kan..kan...kan..!!!


korang dah bonus ?

duit bonus - confirmlah utk top up belanja balik kg raya nanti
belanja nak merayau ke penang lagik
tp kali ni bawak keta smp sana
top up duit raya utk sedekah kanak2 riang-ria
top-up baju wife terchinta
beli parfume baru


apapun belanja secara berhemah
jangan lupa berzakat fitrah awal2
pesanan utk en papa yg suka wat keja last minute ni
dah last day posa baru terhegeh2 cari amil nak bayar zakat
ada sekali tuh dia bayar guna maybank2u jek.
selalu mendatangkan marah pn besar ni !!


so mood hari isnin mmg ke laut pg2 ni
mood dah smp ke pukul 5pm dah
sudah verangan mau makan di mana??
muahahhahah!!

cissss ....

selamat hari isnin
selamat bekerja dgn tekun kawan2!!

9 comments:

azam said...

jgn tangguh² kerja...bahaya...hehehe
cepat²

DrSinga said...

best kerja gomen...
saya tak..

NM02 said...

ye la

en. hubby kite pun blok berzakat lagi

huhuhu

DaZzlingLilLy said...

sama dgn my hubby..slalu dia bayar zakat fitrah pagi raya tuh..

ibuafiqahhuzaifah said...

mesti seronok makan kat luar malam nie..
huhu..dan yg pasti mesti ramai orang..huhuhu

Daddy Ziyyad said...

saya takda bonus..huhuhu

ayu said...

wahhh...bestnya bila bonus dah dapat kan..hehe

gadisBunga said...

saya bukan org gomen. nangis kat sini la pulak..

wuwuwuwu!!!!

Imaan09 said...

kaunter zakat melambak2 skang.. kt kilang sony pun ada kaunter zakat.. kaunter je laa, bayarnye belum.. hehe