Pages

08 August, 2011

lets the sick mom rambling :-(

sakit gigi nih boleh wat mood swing 360 degree !!


aku sedang menghadapi sedikit ujian Allah sejak sabtu lepas
bukan apa sgt pun
sekadar sakit gigi jer pun
tp jenuh aku merepek dlm Fb
x sdh2 telan ponstan!!

tp kerana sakit gigi..mood aku swing habis
sakitnya satu macam
berdenyut2..merenyut2
sgt sakit..sgt kebas rasa mulut aku nih

pagi ni kerana x tahan
aku ngadap GP
GP x tggu lama..tgk muka pun dah xde seri..berkerut2 menahan sakit
amik 1 jab dgn jayanya
alhamdulillah ada kurang sikit wpun rasa jugak sikit2 ngilunya
GP bg MC..tp x tahu kenapa..aku masih dok kat opis ni
terasa macam rugi nak mc setelah separuh harik kat opis

baik kan aku..pekerja mithali konon2!!

so kali nih azam lagik
abis je antibiotik ni
nak x nak hadap dentist
mintak cabut aje
x payah filling2 dah..

mmg x jalan dah ni..
harus dicabut jugak!!

azam nih..doakan aku yek
bukan apa aku ni sedikit ngeri dgn dentist
bukan dentist yg aku takut actually
tp segala perkakasan besi2 tuh

ngeri weeeeeeeeeeeeeeiihhh!!!

so td dah sms en papa

"papa ,ptg ni papa pg kedai raidzan tempah meja & set makanan F-mama x larat nak masak..gigi mama sakit sgt2"

ayat x boleh blah kan!!

layankan aje wife terchinta
bila lagik nak bermanja2 kalo x masa sakit tenat gini

en papa dah siap pasang TV Panel TOBO tuh
x sempat nak wat entry lagik
sbbnya aku dah  post dlm wall FB gambarnya

as usual Ms Tabby aku kalo guna android x leh attach picca kalo nak post blog
so kena manually transfer ke lappy
sgt lecehkan..bab transfer gambar aku paling malas sekali tau!!

harus jugak aku beli ipad--tggu kayo dulu yek!!

4 comments:

DaZzlingLilLy said...

sabo jer lah..sakit gigi bukan leh main2..kang tak pasal blh marah org..

secangkir madu merah said...

baik cabut jelah gigi tu, kalau sakit gigi camana nak puasa, kan lynn?

ayu said...

sakit gigi ekk..alahai..siannya..

DrSinga said...

rasa nak lempang orang je kannn..