Pages

11 August, 2010

info menarik di bulan ramadhan selain survey tempat shopping & sales sana-sini..ini lebih menarik!!

aku x tau org lain
tapi aku cukup suker bab survey yg ini
tiap kali mula puasa

sila tgk SINI ok..

taraaaaaaaaaaa.........PROMOSI BUFFET sempena ramadhan

untuk yg ada extra RM tuh..rerasa nak belanja family makan mungkin leh godek2 sini..
menarik gak..dari yg murah sampailer yg harga melampau2..
tp so far rasanya harga ada yg mahal ,ada yg murah, ada yg ok..
ikutler BAJET & SELERA masing2..sekali-sekala apa salahnya kan..

kalo nak pg pun mungkin pas dpt gaji.......lambatnya nak gaji.....(^_*)

ada sesiapa yg suker ........angkat tangan!!

**nampak sangat kaki makan**

any recommendation kawan2?

aku suker g Quality Hotel KL..murah & yummy..tp tahun nih x godek lgk berapa harganya?

3 comments:

Suliana said...

hasben su tak suka mkn luar waktu pose ni, leceh katanye..

littlehumblelynn said...

su,

yea ke?mungkin kena cari tpt yg comfortable sikit..means yg banyak kemudahan..kalo pg makan kat hawkers mmg leceh nak g carik loo & surau ..en suami suker jer ajak makan luar,dia pun rajin survey gini gak@!@huhuhuu

ayu said...

hehe..suka gak..tapi tu la..agak mahal la..btw, bebudak ofis ayu dah booking pergi hotel flamingo jumaat ni..ada offer 50% kalau tak rm 65, tp utk 1st week puasa ni, diaorg offer rm 35 je..rugi..rugi ayu tak dapat join sbb nak balik kg..tapi yg penting kena cari hotel yg HALAL laaa..