Pages

18 August, 2010

70 peratus bufet Ramadan campur arak - Jakim


baru nak rikki2 bukak posa kat hotel

terus kena pikir 2-3x


terbaca dlm utusan malaysia online

pagi nih


yg belum baca mungkin leh KLIK SINI


for those yg terasa nak berbuka puasa secara bufet di hotel

mungkin kena wat homework dulu


selain harga yg murah

menu yang meriah

mungkin jugak kena telek dah dapat sijil HALAL kah?


4 comments:

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

ade ke buffet hotel murah2 lyn? takdak..semua maheii..uhuhu

takmo lah buka hotel..takut plak..last2 year pegi tu kira tatau la camne..halal ke idak la tu makan..huhu

DrSinga said...

hidup susah....
mau makan pun susah...
mau makan pun kena pegang bendela...ehhh...
mau makan pun kena belek2 paper....

littlehumblelynn said...

rose,

yea ler rose..bila teringat tahun2 lepas g makan best2 ntah halal ntah tidak....ada yg murah jugak..( means masih di bwh harga berpatutan..)-->>nanti ku listkan ok..

DrSinga

sekarang..kalo nak masuk public toilet pun kena wat kaji selidik jugak tuh....apatah lagi nak makan..:)

mekchu said...

gempar.....