Pages

01 July, 2011

welcome july :-)



welcome July 2011
bulan ni kena keja keras sikit
bulan ni kena repair KPI yang jatuh tergolek2 berturut bulan 5 & 6

so aku akan make sure bulan 3 KPI akan elok sikitler
x suka lak kalo memanjang boss tgk semacam bila hujung bulan
sgt x best!!

bulan ni jugak i/allah akan mengadakan majlis doa selamat masuk rumah baru
belum ada tarikh muktamad lagik
apapun sbnrnya bergantung pd katerer jugak
jenuh pulak nak kow tim masa available dia

apapun selamat datang bulan julai
ada 2 abang kandung akan sambut besday di bulan ini

sebelum terlupa
auni ada appointment dgn ENT specialist 13/7/2011

smg sumernya akan berjalan lancar
dan Auni x perlu ke ENT lagik..

insyaallah!!

6 comments:

ayu said...

boleh juga buat kenduri menyambut bulan ramadhan sekali kan ??

auni mcm mana?? dah sihat ke??

gadisBunga said...

takpe, lepas ni KPI kompem naik!

secangkir madu merah said...

semoga dipermudahkan segala urusan... dan semoga auni juga sembuh dan tak perlu ke ENT lagi.

Lily@MamaZaraZareef said...

byk agenda juga nih..semoga dipermudahkan sume urusan k..=)..kami pon nk wat doa selamat sket sempena masuk umah br..tp wat kecik2 ngan family members jek..house warming besar2an kena tunggu next time ada rezeki lebih kot..=p

wahida said...

semoga julai terus memberi kita seribu kemanisan...

Imaan09 said...

banyak agenda2 y menyerikan hidup.. :) apapun semoga auni cepat sembuh..