Pages

15 July, 2011

ini memang mendatangkan marah :(

tensen dgn internet.kena subscribe UNIFI nampaknya :(


malam td jenuh ler aku upload gambar2 penang
sampai 23 keping konon2nya
menunggu bagai nak rak
siap tidokan auni..dgn aku sekali tertido
bangun kul 2am tgk baru siap upload 16keping

rasa lappy dah mula panas
so ingat nak cancel upload yg selebihnya
dgn mata yg masih mengantuk pi tekan cancel
amik ko........sumer gambar hilang..1 pun tarak!!

ini memang mendatangkan marah
sia2 aje aku menunggu bagai nak rak..
sabar je lah!!

so tgk esok pagi
kalo mood aku rajin aku try upload lagik
inilah bahana buat keja sambil mamai
ini jugak bahana carik rumah ulu banat
yang internet coverage ala hidup mintak nyawa

nak wat m/mana..ini aje rezeki yang ada
nak carik rumah area ampang..smp ke sudah duk kat langit ke tujuh
dan mmg aku & hubby xmo dok kondo -rasa hidup x bebas sgt
even sedara-mara nak dtg berziarah
kena tender ic bagai depan pondok pak guard
so not comfortable rasanya
lagipun kesian kat anak2 yg sedang membesar
tgk aje melalui beranda..
harga rumah area sana.mencanak2 naiknya even rumah x semenggah-mana

so nak puas hati
cari rumah jauh2 sikit
as long as selesa..puas hati..
hidupler smp abis nyawa nanti..

skrg masih tgh bz google sana-sini
gara2 org lain dok pakai android..tablet-kita pun nak jugak
bila dah beli..nak pakai tercangak2..banyak benda nak kasi mengaji biar jadi celik
x pasal2 join forum LowYat..
en papa pening kepala agaknya tgk wife freak gadget ni
apapun sgt best SGT--recommended for beginner macam aku



mode : happy friday..x sabar nak balik rumah..mau gomol2 budak kecik yg dompok itu.hajat di hati mau cari kenny rogers petang ni..

1 comment:

gadisBunga said...

hahaha!!!

pernah jadi kat saya.

pasrah.

itu pun lepas dah bengang gila2. mana tak bengang kan??? hahaha!!!