Pages

29 July, 2011

saya cuti ok

Gara2 sogo sales


jangan marah kwn2!


Abaikan rumah yg tgh major renovation- byk widget hilang sana - sini

As usual tuan tanah buta coding - keja sy x melibatkan coding.keja mengadap beribu2 akaun orang.muahaha!!

Boss,mintak ampun- sales sogo lebih bermakna dr keja dihujung bulan ;-)

Minggu depan isnin jugak akan bercuti- esok pas kak ain bersukan,kami akan balik kg di terengganu.

Apapun salam ihya ramadhan utk semua teman blogger dan mereka2 yg sudi drop- intai blog ini.

Habis cuti aku sambung membebel lagik,

Mau off ke rumah bonda terchinta - sudah rindu sama bonda.

Tatatititutu.


Published with Blogger-droid v1.7.3

6 comments:

PynGees said...

hu..hu...cantek umah baru k.lynn nie...slmat b'shoping & slamat b'cuti... x lupa gak "Selamat Menyambut Ramadhan"

mzhany said...

ahaha kaklyn, jiran hany pun cuti hari ni pergi sogo sales, ahaha aperpun selamat shopping...

Imaan09 said...

wah..jeless.. shopping banyak2 ye..
anyway,umah lama cantik,umah baru pun cantik!

littlehumblelynn said...

Gee,

hehehe.saje nak shopping sorang2.selalu kena bwk kerabat sekali harung belaka.

Hany,
shopping hanya sbb mama- papa xde baju raya lgk,huhuhhu,

lea,
jgn jeles laling! Ini stok cari baju raya kita dn hubby,bj raya ank dh settle.blog masih terabur lagik nih.xde masa nk godek.

gadisBunga said...

selamat jalan-jalan!

farmys said...

ingat hati hari ni nk cuti gak.. besday hubby.. nk g jln2..