Pages

11 November, 2010

stress therapy :)



the correct time
to find/hunt for better bargain
dari barang kelengkapan rumah sampai ke pakaian budak

aku sgt suker pg SOGO
bagi aku kalo SOGO wat sales
harga sgt unreasonable

aku pernah Poney t-shirt utk kak ain
retail harga rm49.90 boleh dpt smp rm 9.98
mencecah 80%

sbb itu bila sogo sales mmg akan memborong baju anak2 shj
sbb nak dapat yg murah & berkualiti
susah nak dapat tpt lain berbanding SOGO
x percaya sila terjah sogo esok ok..!!

other than that sgt suka membeli bedsheet di sogo
ada 4-5 set aku beli disana
harga mmg x munasabah
murah sesgt
pernah dapat harga hanya  rm12.90 queen size fitted
ianya 100% cotton..bukan polyester yang panas tuh
tp kalo nak better bargain sila terjah di hari terakhir sales
kerana selalunya diorg jual ala2 pasar malam...
serious x tipu..

and next tip
x payah bawak anak kecik
kesian.......ramai sgt!!

jom kekawan kita pg sesama :

and sorry guys..its only for sogo cardmember/maybank cardholder only :)



8 comments:

Suliana said...

ala, baru nak pegi tadi, tapi byk keje plak. harus terjah esok ek :-)

littlehumblelynn said...

sue

akak pun leh pg hari sabtu shj..hr ni & esok..bz to death:( nak beli baju auni & ain aje rasanya..

ComeyBelako said...

ambo baru kelik shopping jugak...kekeke....

littlehumblelynn said...

comey belako

amboi2..dia pg x royat etek ke kita!!kak,bakpo kita payah sgt nak loading blog akak..berat ler kak?ada tambah gajet baru ke?

noreed said...

wah manyak murah kalo itu macam lah. it shopping time :)

gadisBunga said...

lama tak pegi sogo. lepas baca entri ni, namanya wajib pegi dah ni! huuu~

zailamohamad said...

percaya tak kalo zaila cakap zaila tak ada card member sogo..huhuhuhuuu

littlehumblelynn said...

noreed;

sila terjah ok..sgt berbaloi kalo ikut track record dulu..

gb;

harus ok..best bargain!!

zaila;
aiyokhs..next time kena wat 1 jugak...x rugi :)