Pages

12 November, 2010

biler besday en papa..selalu blur nak hadiah apa?

awal2 pg..kak ain dlm keta otw pg taska

hari ni hari apa mama?

jumaatler..

hurrreyyyyyyyy esok cuti.........

amboi2 ..ini mmg betul2 anak en papa
suka countdown cuti
kecik2 dah pandai ko yek..
dan esok2 sekolah jangan keja ko mengira cuti macam papa sudah..
harus ku rotan aje nanti!!
(entry bersemangat tgk ibu2 yg anaknya dpt 5A UPSR semalam..hehehe)

esok.......rasanya mengadap anak2 aje kat umah
pas en papa balik keja
nak larik g sogo sat..
en papa  sila jaga kanak2 ok

ada sesapa nk g sogo esok
leh kita together2 kan..
kita shopping sama2 mau?
heheheh..ayat memancing ajek!!

banyak benda mau carik dkt sogo
besday en papa hari isnin nih 15/11
dah bertahun aku x bg dia hadiah
(apa jadahnya......memanjang tgh bulan time tuh kan..hehehe..)

so tgh memikir apa nak bagi pakcik nih..


agak2 apa yg patut bagi pada en papa?

jam--------awal2 x mo..dia dah dpt 3-4 utas jam sejak 6 tahun yg lepas

so nak pikir yg lain lak..tp xde idea menarik

any idea to share?
sbb bila hadiah utk lelaki nih
selalunya aku mmg blur...

xkan gajet memanjang kan?

bajet --undisclose (tp yg pasti bukanler ribu-riban)..

adoikhhh poning pala!!

6 comments:

gadisBunga said...

GB pun selalu fail bab idea pasal hadiah. siyes tak tau nak bagi apa...

lily azliyana @ mama zara said...

salam..

sponsor cuti2 n penginapan satu malam aci tak..ehehehehe

ComeyBelako said...

cb pernah buat mini-banner letak gambar hubby dikelilingi gambar cb + anak2 + some wording masa hubby baru balik travel obersea...nampak hubby terkejut + excited sangat. may be mamawisyah nak try for en.papa besday ? ;)

zailamohamad said...

kasik anak sorang lagi jeee;-)

hikhikhik..Zaila gurau je tu, jangan terasa pula ya!!

Lynn, Zaila dah tukar tempalte blog, boleh tolong tengok tak jadik macam dulu lagi ke???

Lady of Leisure said...

hehe kasi pepium ok gak.. hehe

I want to lose weight said...

Aku dah pening dah hari tu..
Last2 tak bagi apa pun..

Hadiah org lelaki ni mmg susah nak beli..
Yang depa suka sangat2 mesti mahal sangat2..