Pages

03 November, 2010

packing time :)

cuti deepavali jatuh hari jumaat kan
so weekend yg panjang wpun 3hr jerk-tp nak bantai amik ct esok..
so aku bgtau en papa
sinced raya haji dia x boleh balik kg dia
so smbt ajelah deepavali kat kg..aci?
hehehhe..


so hr nih dia dah start cuti
aku paksa dia packing baju
tp aku yakin sure nanti aku gak yg terbongkok2 packing
adoiikhhh banyak susahler dgn ini en papa

so weekend di dungun,terengganu
ada sesiapa nak pesan keropok lekor?


hehehe..

aku suka balik kg
tp x suka travel lama2 dgn anak2 yg cranky
dgn kak ain yg akan tanya setiap sejam
"bila nak smp kg mak tok nih"
dgn auni yg suka meragam kalo dok dlm keta lama2
adoikkhhhhhhhh poning aku!!


tiap kali balik kg
berangan nak naik MPV
boleh golek2 dgn ain & auni
ini naik en vios..x dapekler kan..


ada sesapa yg balik tganu ?
jom kita konvoi sesama ......


pic from google :)

till then..jupe next entry :)





11 comments:

BLADE EDGE said...

Salam..

saya just blogwalking..baru tahu pasal blog ni..

jomm packing..balik kg sempena cuti...


Anyway kalau ada masa, silalah menjelajah ke blog saya.

regards,
BLADE EDGE

gadisBunga said...

salam..
ehem.
kepok lekor.
menggoda.
hihihi

noreed said...

pesan kopok lekor ye ...hehehe drive safely

salam kenalan juga dari saya :)

mzhany said...

hany pon balek ganu nih, bile gerakkk...dah packing nih....uuu jeleshhhh

DrSinga said...

jauh tuuuuuu..
leper montot dalam kereta...
:)

nabilah_2908 said...

wah..balik ganu...kirim kerok lekor boleh...hehehe.. ;)



jom ke APA KATA HATI pulak,
JERAWAT DAN DEEPAVALI

nabilah_2908 said...

**keropok lekor

ComeyBelako said...

beh nye mamam wisyah kelik kapong. ambo lepak di umah je lah. encik suami bz dgn kija puloks. aisehman...apo nak buat kan.

angan2 mpv itew akan menjadi kenyataan nanti. sabaq na...

ummu said...

Salam Lynn

hati-hati yau balik kampung,jalan licin,hujan sekarang ni.

"bila nak smp kg mak tok nih"

ayat ni samalah dengan ayat anak2 akak.6 jam perjalnan bila asyik disoal macam tu oleh si kecik waduh sabaooooor je lah.

belum lagi pembantu rumah yang juga asyik bertanya dan kemudian berkata dah capek ni.:)

Pink Kouture said...

Olla!!! Looking for exclusive and limited scarf design or shawl?Do visit our blog http://pinkkouture.blogspot.com/ .We do sells inner tudung with awning too.There’s a lot of colours for you to choose!!!If you are interested just drop me an email at pinkouture@gmail.com

zailamohamad said...

waaah, syoknya balik kg..dah balik sini ke belom ni?? harap2 semuanya ok;-)