Pages

04 May, 2010

apa lagi yek??




baru nak wat besday kak ain

mama dah pening pala...

1) FOOD & BEVERAGES

semalam baru siap confirm dgn caterer

(mula2 mmg ingat nak masak tp at last bila fikir tentu tak de masa nak ke pasar sinced nak wat besday ain on 8/5..-xkan pg sabtu tuh baru nak g pasar..x sempatlah!)

so browse around www.mudah.my-->> service -->> selangor type CATERING..

taraaaaaaaaaaaaa..



(lokasinya di UK PERDANA-menu berpatutan & servis tip top katanya)
wallahuallam!!

HOPEFULLY SUMERNYA OK...

2)INVITATION



sinced ianya hanya small scale ceremony--aku jemput sedara-mara tdkt & jiran tetangga shj..x lupa jugak cikgu-cikgi ain di kindynya...

but for my blogger friend if you wish to come..(u are cordially invited as well)
pls email me:mamawicah@gmail.com

i'll send it a map to my house..

3)CAKES..

ini antara yg paling penting tp smp skrg aku tgh blur..nak order 2 cake ke @ 1 jer yg besar..sbbnya kek ain dia sibuk nak gambar kartun disney princess tuh..kek mak tak sesuwei ler kalo kek kartun gak kan...



mestilah gaya2 yg sesuwei utk seorg ibu yg berusia 60+ kan...



malam nih baru aku nak fikir2 semula..

skrg zaman org gila cuppies

tp aku x nak pulak tempah cuppies due to the meja makan aku yg kecik tuh..
(mana pulak nak kususun cuppies2 tuh..)

dan due to the cost as well..(cuppies agak mahal bg aku)

what to do...aku failed bab baking nih!!

4) GOODIES BAG



aku x tau kat mana nak beli goodies bag yg sesuai utk majlis hari jadi
yang aku tau banyak utk tema wedding
kata kwn2 ku ada
tp aku nak browse thru internet je lah
malas nak mencari tpt
buang masa nak memusing

5)HOUSE CLEANING



bab nih mmg dgr jer dah penat....

selalunya 2 hari sekali baru aku smpt nak menyapu..nak mengemop
tp sinced dah ajak org dtg umah
kena wat total cleaning..scrubbing...

penat wooooooooooiiiitt!!

tp hajat di hati sabtu pg postkan mek onie ke nursery jap
sbb nak mengemas
tentu banyak habuk
onie alah habuk
dia boleh lelah dibuat dek habuk
so dr mencari bala..baik bg kat nursery tuh pahala
tlg jaga onie dlm 2jam ker..

hehehe...

6)OUT OF LISTED

anak yg nak potong kek..mamanya yg sibuk nak cari baju baru ok...huhuhu..
idea2 nak shoppingler tuh kan...!!
aci...aci ler!!

kemana lg destinasinya
kalo x ke SOGO..

HUHUHU...



mintak2 ada sale kan....

apa2pun smg majlis ku diberkati & berjalan dgn lancar

1 comment:

Nurul said...

waaa....cam best jerk kan dapat kek besar...kan kan..