Pages

06 May, 2010

makcik pening!!!

pagi nih
bangun dgn mood happy
sbbnya malam td tido nyenyak jugak
wpun onie nak menyusu 3x
tp pas menyusu
dia tak ekk..ekk pun
macam selalu..
pas menyusu dia terus tido
good girl!!

so by 6.30am
baru aku bangun
mandi..subuh & terus bersiap2 bagai
tgk si onie dah bangun
onie mmg akan bangun dlm 6.40am
dia dah tau dia kena g nurserinya
papa dia siapkan dia
mandikan ..bg susu
sbbnya recently mmg kami mandikan dia dulu
sblm pg nursery
sbb sinced last monday
nurseri onie kurang pekerja
dah sorang tuh pg bercuti lgsg x balik2
senyap gt jer....

so amik KESEMPATAN
utk membantu si ANA owner nursery tuh
dia nak pakai pekerja
secepat mungkin

tlg ADVERT di blog ku ini.

"for those yang kenal sesiapa yg boleh jadi pengasuh budak2,perempuan bujang mungkin boleh contact no hp nih PN ANA 0173845688..gaji mmg tak banyak mana rm400+(bersih) shj/tp tpt tggl & makanan disediakan .Area AMPANG INDAH "


aku risau jugak
sbbnya si ANA nih nak bsalin dah
dia tgh menunggu hari je nih...

aku pulak masalah nak carikan nanny baru si onie
pertamanya onie sgt tak suka strangers
dgn mak aka opahnya pun
dia lgsg x mo..boleh nangis macam gaya pas kena pukul
jd sgt susah aku nak cari nannynya
dia kalo dah rasi sorang tuh
sorang tuh jer lah yg dia suka..

masalah problem betuller...
tp malas nak pikir dulu..
when time comes
aku wat ler contingency plan lain
huhuh...

tetiba aku terasa nak makan

SAMBAL TUMIS TELUR

yummy............yummy
makan dgn nasi putih + kicap


malam nih
confirm aku akan berperang didapur
masak fav ku nih...

m/mana nak kurus gt..........
pantang jupe..mesti lupa bab diet2 tuh

tp serious
betapa chubbynya aku skrg

No comments: