Pages

30 November, 2011

Tarikh Bonus Kakitangan Awam- 19/12/2011 ?

spekulasi tarikh pembayaran bonus utk kakitangan awam
ialah tarikh 19 Disember 2011
bersamaan tarikh pembayaran gaji
yang diawalkan kerana sambutan Hari Natal

harapnya begitulah kan!!


banyak benda nak bayar hujung2 tahun ni

the most expenditure hujung2 tahun ni
dah tentulah goes to :-
pembayaran pendaftaran tadika & taska anak2

mmg leh botak kepala!!
mujur anak baru 2 orang..kalo 4-5 orang
harus jugak aku bukak taska/tadika sendiri
huhuhuhu


source: google


-hari ni 1st day ain on her reading class..sgt excited nak tgk feedback dr dia ptg nanti

11 comments:

Suliana said...

hmm.. tak sabar juga tgu ni.. hehe.. su plak of kos la nak spend utk new baby nnti. hehe.. nak wat aqiqah kot, sekor kmbing dah 600 agaknya. hehe..

ibuafiqahhuzaifah said...

yesza...

Perbelanjaan paling beso goes to tadika anak2..
yg lain dikendiankan..
sedih2..

p/s:jom g sogo dapat bonus nnti nak?hehe

gadisBunga said...

sedangkan saya yg masih bujang ni pun byk bende nak setel hujung2 tahun.... :D

tapi saya tak dapat bonus year end la sebab saya keje private. huhu~

gadisBunga said...
This comment has been removed by the author.
DaZzlingLilLy said...

owh alhamdulillah duit masuk awal..syoknya..macam2 nak kena bayar..yg takde anak ni nak bayar saman dulu..hehehe

secangkir madu merah said...

duit adalah segala2nya walaupun ada org kata duit bukan segalanya hehehehehehhe

Cho Zila said...

gituler kitakan .. akakni keje swasta harap2 gak dapat bonus gak...

wak gelas said...

wak keje dah lama X dpt bonus jugakkk... eeeeE wak dh datang nii nak komen komennnnn.....

littlehumblelynn said...

sue;

lupa lak sue nak bersalin kan..bila due?
smg selamat semuanya..

i/allah ada rezeki anak tuh..

irnie;

ko nak ajak aku g sogo?
ada sales ke>
selalu tertipu dgn sogo..dah x mo pg lagik..

hahahahah

gb;
awak punya bonus lagi dahsyat kan..sure berbulan2 bonus..syorga!!

lily;
saman?
aiyokh...kita pun ada 2 nih..saman parking MBPJ..huhuhu

kak yatie;

utk kesinambungan hidup kena ada duit kak...skrg sumer benda pakai duit..

heehhehehe

Cho_ Zila;

salam kenal..tq drop by

yea lah..hidup mmg survival.smg ada rezeki bonus utk akak yek..i/allah!!

wak gelas

tq drop by
takperlah kalo x bonus pun..sure gaji bulan2 ribu riban kan..hehehe

♥cikmOt♥ said...

tulah tu...duit bonus abis bayar yuran pendaftaran anak2 jek...sob sob...

umialya said...

anak sndiri 3 org, anak angkat sorang, jum semua 4 org.. hampir botak gak rambut mikirkannya