Pages

09 November, 2011

awaken the sleepy :-))

rega RM4.75 sekali tax..


walaupun dlm FB meroyan nak g makan nasi lemak kat Jalan Tun Perak
nasi lemak depan HSBC yang sgt sedap tuh
tp memandangkan tersangkut lama dpn jalan ampang
so batalkan shj niat suci itu

kita hadap MC D weekday breakfast special shj ok
aku pg kat area Ampang Park
dan the best thing betul2 depan entrance Ampang Park
nampak banner Tutti Frutti akan dibuka disitu
baru2 ni MC D ada introduce new menu utk breakfast
chicken burger jer pun

rasa macam mc chicken cuma ada extra cheese disitu
lagi sedap,lemak & berkrim

pagi ni..sakit kepala..mengantuk
gara2 bantai tido lewat semalam
dan sakit belakang aku masih x elok2 lagik sejak bertapa
dlm keta otw back from dungun baru2 ni
mmg sgt2 sakit
kena cari koyok jugak..tampal
sobb...sobbb...

kawan2 breakfast apa?

nasi lemak sambal sotong kaa?
uwaaaaaaaaaaaaaaa..........

7 comments:

SYANI said...

Breakfast dengan rendang & lemang je..

mzhany said...

sy mkn kuih bom hr ni ahaha

ayu said...

breakfast dengan ratah daging masak pedas tu je..nak beli roti, terlupa plak..adui..hehe..jap g kul 12 dah lunch..

Daddy Ziyyad said...

saya breakfast nasik lemak telur dadar aja. ~hehehe

mekchu said...

roti tampal :)

Imaan09 said...

sama.. mcD jugokkk.. tp fish fillet!sodap..uiii..tutti frutti tuuu..jd tempat wajib mingguan laa pasni kak lin..hehe

Suliana said...

wah, dah nak ada TF ye kat ampg.. tak pyh la pegi jauh2 lagi :-)