Pages

30 September, 2011

Waiting time




waiting time game has started 

menunggu bila lohkong boleh kuar ward
muahahhaa...

baru jer masuk ward 2 mlm dah sibuk tanya bila leh kuar
mengeleng kepala doktor
kata doktor mungkin nak monitor 2-3 hari lagik

sgt bosan bila lohkong xde
anak2 pun nampak bosan jugak terperuk kat rumah opahnya
so esok..akan bwk anak2 jalan wpun tanpa papanya
plan nak ke KLCC slps melawat papa di APSH

kita pusing2 taman klcc smp muntah
main playground sampai fengsan
makan sampai lebam
ayat x boleh blah

petang ni balik keja akan terus shoot ke APSH
hajat dihati nak singgah ampang point jugak
mencari kasut sandal baru
almaklumler yg ada kat kaki ni dah merayu2 mintak nyawa
hazab sgt daaa......
dah tuan dasar kedekut..itu ler hangkut pg keja..ituler heret g jalan..kadang2 ituler yang aku pakai wat jemur baju..
muahahhahaha!!

rasa mcm nak kena balik rumah jugak
kena amik baju bajan aku,anak2 ,suami
sbb x tahu smp bila nak dok rumah mak ni
xkan nak recycle baju minggu ni g keja gak minggu depan
x pun antara alasan lain bawak anak2 g shopping baju-bajan
alasan nak menghabiskan duit yg x pernah cukup tuh

x boleh lelama dok rumah mak
anak2 naik lemak
langsung bertukar jadi  monster
notti sgt2
mamanya turut sama naik lemak
breakfast-lunch-dinner sumer bonda kaw tim

apapun x sabar nak menunggu pukul 4pm
nak terbang ke APSH
dan shopping kasut sandal

shopping is always a good therapy
lebih2 lagik utk ibu tinggal nih

sapa nak join shopping
mari2..

happy weekend peeps :-)



gambar ni antara gambar favorite mama- auni & papa di Alor Star
papa, pls get well soon :-(

7 comments:

gadisBunga said...

happy shopping bukk....hihi~

Amiizaa2001 said...

semoga hubby cepat sihat:)

Imaan09 said...

kasut sandal tu kira kasut 1 + sandal 1 ka??haha.. yea..shopping mmg terapi...jgn kan shopping, g tgk2 xbeli pun boleh menenangkan jiwa..hehe, pompuan..pompuan..

ayu said...

selamat berhujung minggu lynn..

akma said...

shopping is always a good therapy..

i loike....

mzhany said...

shopping tetap masuk list tuh ;) semoga hubby kaklin cepat sembuh and balik rumah....ameen

Fitri Senin said...

Kalo xde duit just window shopping. Lega!!