Pages

28 September, 2011

sessi lepas geram

sure bosan sapa2 yg terklik blog aku ni
isu semasa " kesakitan "
yang x sudah2

nak wat m/mana..ini musim aku sakit agaknya
pg2 ni dah selamat htr lohkong ke APSH
aku terus shoot ke A & E
sbb kalo nk jupe specialist amik masa smp kul 11.30am
sdgkan aku dah terpacak kat APSH 930am

dlm aku nk cepat tuh
staff kat  A& E paksa refer specialist jugak
saje nak menyakitkan hati aku
this is normal case rasanya

"lohkong has prolonged fever more than 4 days"

so mmg molek sgt kalo diorang kat  A & E running few test basic macam blood test, chest xray,urine test
so by time nak jupe Specialist sumer report sumernya  dah ada
ini tidak..paksa tggu smp 1130am kat bilik specialist
and then dkt bilik specialist tuh
confirm akan run this kind of test jugak
this is wasting time, not efficient & not on par as their accreditation hospital award
mintak maaf bhs sgt kesat..aku geram bila org suka bazirkan masa org lain ni
this sound very silly !!

dan aku yang maha baik hati telah meninggalkan suami terchinta
di APSH sorang diri kerana mengejarkan opis
xkan nak cuti lagik hari ni..
dah semalam br mula keja

aku sgt mengantuk
pg td kul 4am dah bangun terbuntang biji mata
kul 530am baru dpt tido balik
itupun jenuh pusing kiri- kanan..hadap tabby
solat hajat doa simpang bala
kul 630am bangun sbb auni nangis nak mama
mandi bagai..siapkan anak2 masuk dlm keta 730

now kena balik..
baru dpt sms
lohkong kena admitted

allahhuakhbar..

doakan aku x pengsan tgh jln

aminnn...

3 comments:

Suliana said...

sian kak lyn.. sabar byk ye. ada hikmah di sebaliknya ...

ayu said...

ya allah..besarnya dugaan utk lynn.. harap2 suami tak de apa2 la ye...

secangkir madu merah said...

bebanyak sabar ya Lynn.. semoga suami mu cepat sembuh..