Pages

25 September, 2011

SALAM LEBARAN :-)



tak bermakna rasanya hari raya
tanpa ucapan apa2 kan

so sempena hari raya yang bakal tiba x lama lagi ni
aku inginkan mengucapkan

SELAMAT MENYAMBUT HARI RAYA AIDILFITRI
buat kesemua pengunjung tegar blog cap ayam aku ni
serta para pengunjung yang selalu intai ( read- silent readers)
serta kawan2 @ sedara-mara yang rajin jengok sini

Serta MAAF ZAHIR & BATIN
dari hujung rambut sampai hujung kaki
sometimes ntah apa2 yang aku taip di blog ini
mungkin menguris hati & perasaan
halalkan setiap entry copy- paste & link kawan2 yek

semoga raya tahun ni memberi 1001 keinsafan & 1001 keberkatan kepada kita semua
jadikan raya medan menjalin semula silaturrahim
membaiki semula silaturrahim yang tercarik sebelum ini
memaafkan kesalahan sesiapapun
dan menjadi pemangkin kepada permulaan yang baik
setelah berjaya mengekang nafsu selama sebulan lamanya

semoga kita dapat mendidik anak2 kita
tentang maksud sebenar hari lebaran ini
bukan semata2 utk makan & collect duit raya aje tau!!

utk yang travel jauh
Selamat Memandu
biar lambat asal selamat


dan pastikan rumah & harta benda yang ditinggalkan dalam keadaan selamat
almaklumler para penyamun,pencuri diorang start keja musim cuti raya ler
sila acknowledge ketiadaan anda sewaktu bercuti pada balai polis yang terdekat ok
beringat sebelum kena !

semoga kita dipanjangkan umur utk bertemu Ramadhan tahun depan
insyaallah!!


till then tata..titi..titu..




THIS IS STICKY POST ENTRY
KINDLY SCROLL DOWN FOR NEW ENTRY :-)
(itupun kalo ada ok..)

8 comments:

ayu said...

selamat hari raya juga utk lynn sekeluarga...

ampun maaf dipinta ye sepanjang kita berkawan ni..^_^

Suliana said...

slmt hari raya kak lin.. jemput dtg rumah ye di ampang :-)

zailamohamad said...

selamat hari raya juga buat Lynns ekeluarga

maafkan andai zaila ada tersalah kata / terguris perasaan Lynn sepanjang perkenalan kita ni, moga ukhwah yang terjalin berkekalan ke alam realiti pula;)

Kunang-Kunang said...

Selamat hari Raya Lynn sekeluarga.

Dr. Ben said...

eid mubarak!

Imaan09 said...

selamat raya kak lin sekluarga! aaf zahir batin..

mekchu said...

alaaaa... tak de gambar raya ke?

NM02 said...

dtg dari blog kakcik... ada rezeki kite jumpa kat umh dia nnt ye..

eh, saya terus follow ni. kalu sudi, mari la follow saya jugak... hehehe