Pages

27 September, 2011

ini bukan merungut ini release tensen namanya :-(

Aku br msk keja pg ni
the best thing suara xde
so ckp pun x berapa nk lalu
deria rasa ,bau masih out lgk
aku flu dn batuk lgk

smlm ke APSH sbb x thn sgt sakit dkt seminggu
jupe physician specialist Dr Mat Ripin
siap wat xray- chest and nasal
diagnosed - chronic sinusitus
aku lgsg x tau aku ada penyakit ni
amk ko,ubat sebeban
bil lg 0.55¢ nk rm500.00
mujur boleh claim insuran

ptg ni call lohkong
dia bgtau dia demam pns 38.8
aku lak overheard auni menangis meraung
susah sgt ht aku
rasa nk terbang blk rumah
ajak lohkong pg hosp mlm ni
dia aci lak mintak tunda smp esok pg
actually dia demam on off dr sabtu lps
dok telan ubat demam jek

so plan esok pg
mlm ni kemas bj aku dn anak2
kemas bj lohkong jugak
pg esok htr ain,auni rumah mak
aku bwk lohkong g APSH
settlekan urusan dia br g keja
in case msk ward ke apa ke
at least sng skt aku nk monitor dia
sbb anak2 akn dok sama opahnya
kalo x mahu aku lintang pukang dgn dorang 2 beradik lgk

aku rasa ini mmg ada kaitan dgn hospital infection
lately kan mmg aku dn family berulang alik tgk mak mertua di hosp
menurut kata doktor kalo body system x thn
possible utk infected dgn kuman di hosp sgt besar
sbb itu the whole family infected sama
aku smp skrg rasa x sedap bdn lgk
tp gagah jgk g keja sbb dh seminggu x jupe opis

kwn2 kalo boleh doakan aku cpt2 sihat
sedap bdn
spy boleh jg the whole famili

aku rasa nk pitam
mcm x caya BP Reading aku smlm

131/80

tinggi weeiiiii! !!

Ya allah,aku redha ujian kesakitan ini
namun kau berikanlah kesembuhan pd hambaMu ini
hanya pdmu kami memohon

perkenankanlah

amin :'(
Published with Blogger-droid v1.7.4

6 comments:

Lily@MamaZaraZareef said...

dugaan Allah kak..berjangkit pula demam ke hubby yek..semoga sume cpt sihat k..pasni sume dihat leh bagi upah pi jenjalan..hehehehe

ayu said...

besarnya dugaan utk lynn sekeluarga..suami plak sakit ye..moga cepat sembuh ye

Imaan09 said...

apapun, nasib bek ada insuran.. dan ada opah y duk dekat tu..
the rest, Best of luck..smoga semuanya ok..dugaan..dugaan..

Kunang-Kunang said...

Semoga Lynn dan anak-anak cepat sihat yer. Sabar banyak2.

littlehumblelynn said...

lily,

nak buat m/mana..mmg nasib x berapa nak baik 2 minggu kebelakangan nih :(

doakan kak lin & family cpt sembuh yek


ayu

Allah sayang kita nih..dia duga gini..huhuhu

lea;

tq dik..insuran hanya sampingan pembantu kala xde..yg ptg nikmat sihat tuh..skrg nak bau parfume sndr pun xleh..

Aunty KK;

tq aunty..doakan kami cepat sembuh yek

ibuafiqahhuzaifah said...

lyn jaga diri n family baik2..
dugaan btul kali nie..
sabar banyak2..